Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Με αυξημένες επιλογές

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ερμή (18:00, LTV) στο ΓΣΠ. 

Οι «γαλαζοκίτρινοι» με τη βοήθεια του κόσμου τους θα επιδιώξουν τη νίκη που θα τους ανεβάσει στο 3ο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. Ο Ατόρνο είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός αποστολής και να πάρει ακόμη ένα 90λεπτο αγωνιζόμενος με την εφηβική ομάδα. Στη διάθεση του Ελλαδίτη τεχνικού είναι και ο νεοαποκτηθείς Κακά που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Στην ενδεκάδα θα επιστρέψουν οι Ολιβέιρα και Αλωνεύτης. Ο Δώνης θα παρατάξει τον ΑΠΟΕΛ με σχηματισμό 4-4-2που ανάλογα με τη ροή του αγώνα θα μετατρέπεται σε 4-2-3-1. Ο Σαντίν θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης ο οποίος θα πλαισιωθεί από το Ντε Βινσέντι. Αριστερά θα αγωνιστεί ο Αλωνεύτης και δεξιά ο Μαντούκα. Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μοράις και Βινίσιους. Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Σέρτζιο, Ολιβέιρα, Κακα και Πιπίνη.

Σε μια άλλη εξέλιξη το εκτός έδρας ντέρμπυ της 20η αγωνιστικής με την Ανόρθωση θα γίνει χωρίς οπαδούς αφού η ομάδα της Αμμοχώστου δεν είναι διατεθειμένη να εξαγοράσει την ποινή.


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου