Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Τα πρώτα γραμμάτια του bail in αποδεσμεύονται

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ («Τράπεζα») έχει εγκρίνει τη διαδικασία για τη μεταβίβαση των μετοχών της Τράπεζας που προέκυψαν από την εφαρμογή των περί Διάσωσης με Ίδια Μέσα της Τράπεζας Κύπρου Δημόσιας Εταιρείας Διαταγμάτων του 2013 έως (Αρ. 3) του 2013, τα οποία εκδόθηκαν από την Αρχή Εξυγίανσης με βάση τις πρόνοιες του Περί Εξυγίανσης Πιστωτικών και Άλλων Ιδρυμάτων Νόμου του 2013 (όπως τροποποιήθηκε) (από τώρα και στο εξής καλούμενες ως οι «μη Εισηγμένες Μετοχές»).


Η διαδικασία αυτή αφορά μόνο αυτές τις μη εισηγμένες και ενσώματες μετοχές και θα είναι σε ισχύ μέχρι την εισαγωγή των μετοχών αυτών στο χρηματιστήριο.

Η διαδικασία για τη μεταβίβαση των μη Εισηγμένων Μετοχών καθώς και τα απαιτούμενα έγγραφα που πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία Μετοχών και Χρεογράφων της Τράπεζας, για την καταχώριση της εν λόγω μεταβίβασης μετοχών στο μητρώο μελών της Τράπεζας είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας http://www.bankofcyprus.com (βλέπε Σχέσεις Επενδυτών/Μετοχική Δομή & Μετοχή/Μεταβιβάσεις μετοχών).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Μετοχών & Χρεογράφων της Τράπεζας στο: EuroLife House.

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου