Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

OMONOIA - «2 εκατ. για τα κριτήρια Μαρτίου, μπορούν να τα καταφέρουν οι Ομονοιάτες»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Astra» μίλησε ο προεδρεύων της Ομόνοιας, Νίκος Χαραλάμπους ο οποίος ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια ενόψει των κριτηρίων Μαρτίου αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας από τώρα για τη νέα σεζόν.

 Ο σύλλογος θα χρειαστεί περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για να περάσει τα κριτήρια Μαρτίο. Αναφέρθηκε επίσης στη μεταγραφή του Ρούμπιο που έρχεται σήμερα στην Κύπρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Μας καλύπτει όλους ένας προβληματισμός, πως μπορούμε να βγάλουμε από το αδιέξοδο την Ομόνια. Πρέπει να καλύψουμε τα κριτήρια. Χρειάζονται 2 εκατ. για να καλύψουμε τα κριτήρια. Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια, θα δοθούν λεπτομέρειες την Δευτέρα σε διάσκεψη. Πλέον ο κόσμος έχει μπουχτίσει από λόγια και είναι ώρα για έργα.

 Θεωρώντας ότι έχουμε ακόμα 70 ημέρες για τις εκλογές, θέλω να πω στον Ομονοιάτη πως μπορεί να τα καταφέρει μέσα από μία κίνηση που θα κάνει. Μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, δεν θα απαιτήσουμε από τον κόσμο. Να θυμηθεί πριν 6 χρόνια τι έχει κάνει o κόσμος, όταν 8,500 Ομονοιάτες πήραν διαρκείας, τους καλούμε να κάνουν το ίδιο και τώρα. Τα υπόλοιπα δεσμευόμαστε να τα βρούμε εμείς. 

Δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε άλλο τις οικογένειες των οπαδών μας. Είναι υποχρέωση μας να δυναμώσουμε την ομάδα μας. Κανένας δεν περισσεύει σε αυτό τον αγώνα, είτε Θύρα 9 ονομάζεσαι, είτε Παγκύπριος Σύνδεσμος Ομονοιατών, είτε ΠΑΝΣΥΦΙ, είτε απλός οπαδός, είμαστε όλοι βυζαγμένοι από το ίδιο βυζί γάλα. Ομόνοια είμαστε».

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του από την ιστοσελίδα του Astra όπου αναφέρεται και στο θέμα Ρούμπιο:


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : www.24sports.com.cy




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου