Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Επιβεβαίωση για Νικοπολίδη (ίσως και 2 μήνες εκτός ο Γκαρσία)

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της Ανόρθωσης Αλέξανδρος μιλώντας στον SUPER ΣΠΟΡ FM, επιβεβαίωσε ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης βρίσκεται στην Κύπρο για να έχει επαφές με την διοίκηση της «Κυρία» με σκοπό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Τόνισε όμως ότι δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος. Υπάρχουν και άλλοι προπονητές στη λίστα που εξετάζονται.

Ανέφερε επίσης ότι εξαγοράστηκε η ποινή για το κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Μίλησε και για το θέμα που προέκυψε με τον Αλέξα και τόνισε ότι θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικα ο τραυματισμός του Γκαρσία είναι τελικά πολύ σοβαρός και θα τον αφήσει εκτός για 5-8 εβδομάδες. Τραυματίας είναι και ο Κάλβο που υπέστη τράβηγμα και θα χάσει το παιχνίδι με τον Εθνικό.

Χαρακτήρισε επίσης επικίνδυνη την αντιπρόταση του πρώην διοικητικού στελέχους Στέλιου Χαραλάμπους για την δημιουργία εταιρείας.

Αναλυτικά οι σημαντικές δηλώσεις του Αλέξάνδρου Αλεξάνδρου:

Για το θέμα προπονητή και τον Νικοπολίδη:

«Μιλήσαμε και θα ξαναμιλήσουμε μαζί του. Είναι ένας από τους υποψήφιους προπονητές που εξετάζει η διοίκηση. Δεν είναι η μοναδική επιλογή. Δημιουργήθηκε μια μικρή λίστα με προπονητές. Μπήκαν συγκεκριμένα κριτήρια και δεν θα γίνει καμία βιαστική κίνηση. Θα μελετήσουμε όλες τις περιπτώσεις για να επιλεχθεί ότι καλύτερο. Θα γίνουν γρήγορες αλλά όχι βιαστικές κινήσεις και θα εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις».

Για την εξαγορά ποινής στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ:

«Πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη αυτή η απόφαση. Θέλαμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο και τους κάτοχους διαρκείας. Θέλουμε επίσης να βοηθηθεί αγωνιστικά η ομάδα. Θα έχουμε ένα μικρό καπέλο στο εισιτήριο, θέλοντας έτσι να καλύψουμε ένα μέρος της ποινής που εξαγοράσαμε. Ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθεί ο κόσμος».

Αν θα υπάρξει αλλαγή ώρας:

«Πρέπει να γίνει στις 19:00 ο αγώνας όπως ήταν αρχικά ορισμένος. Κάποιοι που έχουν άμεση σχέση με το άθλημα θα πρέπει να βοηθούν τα σωματεία. Δεν έχουμε ακόμα κάτι τελεσίδικο».

Για το θέμα Αλέξα και το ενδιαφέρον του Απόλλωνα:

«Μας έγινε επίσημη κρούση όμως οδηγήθηκε σε ναυάγιο το συγκεκριμένο θέμα. Θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα».

Για τα αγωνιστικά:

«Ο Κάλβο υπέστη τράβηγμα και θα μείνει εκτός από τον αγώνα με τον Εθνικό. Ο Γκονζάλο Γκαρσία θα μείνει ενάμιση μήνα περίπου εκτός. Θα είναι 5-8 βδομάδες εκτός. Εκτός λόγω καρτών είναι και ο Μάκος».

Για τον πειθαρχικό παράπτωμα του Γκριγκαλασβίλι:

«Θα έπρεπε να μείνει εκτός αποστολής. Υπέπεσε σε ένα σφάλμα».

Για την επιστολή του Στέλιου Χαραλάμπους που εισηγείται την εκμετάλλευση της κτηματικής:

«Θα θέλαμε να διαχωρίσουμε την πρόταση σε δύο σκέλη. Στις κατηγορίες εναντίον του δ.σ. τις οποίες θεωρεί προσβλητικές και στερούνται σοβαρότητας. Όσον αφορά στην ουσία της επιστολής, θα πούμε ότι είναι μια άκρως επικίνδυνη πρόταση για την ίδια την κτηματική εταιρεία. Θα εμπλέξουμε το μοναδικό περιουσιακό στοιχεία με το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Θα κινδυνεύει το γήπεδο και η κτηματική. Η κτηματική θα πρέπει να μείνει εκτός όποιας απόφασης και αν παρθεί. Η πρόταση μας είναι η εταιρεία να έχει να κάνει μόνο με το ποδοσφαιρικό κομμάτι».

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου