Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΠΑ.Σ.Π. - Απελαύνεται ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής Ίσμαελ

Οι εντατικές προσπάθειες του ΠΑ.Σ.Π. κατά το τελευταίο 20ήμερο προκειμένου να… λύσει τα δεσμά του Αφρικανου ποδοσφαιριστή Ίσμαϊλ, δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης εδώ και περίπου μισό χρόνο ήταν υπό κράτηση στην Παλώδια.

Ο Σύνδεσμός μας, τον τελευταίο μήνα εντατικοποίησε τις προσπάθειες του προκειμένου να απελευθερωθεί ο παίκτης, ωστόσο η γραφειοκρατία στάθηκε εμπόδιο.

Βρήκαμε ομάδα στον παίκτη που ήταν διατεθειμένη να τον εγγράψει τώρα τον Ιανουάριο στο δυναμικό της και να επιτευχθεί η αποφυλάκισή του. Ωστόσο, όπως μας ενημέρωσαν από το Τμήμα Μετανάστευσης, ο φάκελος του ποδοσφαιριστή είχε χαθεί!

Ο ΠΑ.Σ.Π. δεν τα έβαλε κάτω. Μίλησε μα αρμόδιους, αξιωματούχους του κράτους και προσπάθησε με έννομα μέσα να πετύχει το ζητούμενο.

Ωστόσο, αν και το πρόβλημα του φακέλου παρακάμφθηκε, βρήκαμε ένα νέο εμπόδιο, το ληγμένο διαβατήριο του ποδοσφαιριστή. Οι αρμόδιοι της Πολιτείας παρά τις προσπάθειές μας, μας ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ότι ο Ίσμαελ θα απελαθεί…

Με το παρόν ανακοινωθέν, εκφράζουμε τη λύπη μας γι΄ αυτή την εξέλιξη. Όλη αυτή η περιπέτεια ωστόσο μας έκανε πιο σοφούς.

Θεωρούμε πως πλέον θα μπορούμε να ενεργήσουμε προληπτικά, όταν έχουμε να εντοπίσουμε τέτοιες υποθέσεις, αλλά και θα είμαστε σε θέση να προβούμε στις δέουσες ενέργειες για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να δούμε πάλι ποδοσφαιριστή πίσω απ΄ τα κάγκελα.

Σημειώνεται ότι ο Ίσμαελ κατέληξε υπό κράτηση, όταν διαπιστώθηκε πως οι άνθρωποι της ομάδας στην οποία έπαιζε ποδόσφαιρο, δεν είχα προβεί στις δέουσες ενέργειες ανανέωση της βίζας παραμονή.

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου