Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθησαν δύο άτομα για βόμβα στο σπίτι αστυνομικού της ΥΚΑΝ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα δύο πρόσωπα, που συνελήφθησαν χθες για υπόθεση κακόβουλης ζημιάς εναντίον μέλους της Αστυνομίας, που σημειώθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2013.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 01.30 τα ξημερώματα της 8ης περασμένου Νοεμβρίου άγνωστος ή άγνωστοι έριξαν βόμβα μολότοφ εναντίον της οικίας αστυφύλακα της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στο Παραλίμνι. Η έκρηξη της βόμβας είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά, η οποία δεν προκάλεσε οποιοδήποτε τραυματισμό, αλλά προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στον τοίχο της οικίας του αστυφύλακα και σε λάστιχα της παροχής νερού.

Αρχικά η Αστυνομία είχε συλλάβει ένα 23χρονο από τη Δερύνεια και ακολούθησε η σύλληψη ενός 35χρονου από το Παραλίμνι, οι οποίοι και οδηγήθηκαν για ανάκριση στο ΤΑΕ Αμμοχώστου.


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : http://neammochostos.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου