Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Το πλάνο της πρόκρισης

Να κάνει σωστή διαχείριση του 1-0 θέλει ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αναμετρηθούν με την ΑΕΛ στις 15:00 (Cytavision) με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Η ομάδα της Λευκωσίας δεν επαναπαύεται με το υπέρ της αποτέλεσμα και θα επιδιώξει να πετύχει ένα γκολ το οποίο θα της αυξήσει τις πιθανότητες για την πρόκριση. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα κλειστεί στην άμυνα του αφού αυτό θα είναι καταστροφικό. Η ΑΕΛ είναι πάρα πολύ επικίνδυνη και τιμωρεί όλα τα λάθη των αντιπάλων.

Η σωστή αμυντική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ ξεκινάει από τους επιθετικούς. Μόνο με ένα πρέσινγκ από ψηλά θα καταφέρουν να αποσυντονίσουν την ομάδα της Λεμεσού οι «γαλαζοκίτρινοι». Στο χώρο του κέντρου οι Μοραίς καιΒινίσιους θα πρέπει να κάνουν περισσότερα τρεξίματα αφού θα έχουν να αντιμετωπίσουν τους πολύ καλούς και γρήγορους Μπεμπέ, Σακέτι και Οχένε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός αποστολής για διάφορους λόγους τους Aτόρνο, Γκόμες, Σατσιά, Παπαφώτη, Τζιάμα και Αντωνιάδη. Είναι πολύ πιθανόν να δούμε για 1η φορά το Γιώργο Δώνη να παρατάσσει την ίδια ενδεκάδα για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο Μπενασούρ εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

 Ο Ντε Βινσέντι έχει και αυτός τις δικές του πιθανότητες για την ενδεκάδα όμως το σίγουρο είναι ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή. Παίζεται και η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας την οποία θα διεκδικήσουν οι Πιπίνης και Αλεξάντρου. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-2-3-1.

Αναλυτικά η πιθανή ενδεκάδα:Πάρντο, Σέρτζιο, Αμορίν, Ολιβέιρα, Πιπίνης, Μοράις, Βινίσιους, Αλωνεύτης, Μαντούκα, Μπενασούρ, Σαντίν

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου