Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ δέχθηκαν οπαδοί της Ανόρθωσης

Λάρνακα: Δύο αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές χθες βράδυ όταν δεκάδες νεαροί υποστηρικτές της ΑΕΚ Λάρνακας επιτέθηκαν με ξύλα και πέτρες εναντίον οπαδών της Ανόρθωσης, οι οποίοι είχαν παρακολουθήσει αγώνα futsal στο Κοινοτικό Στάδιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9.30 χθες βράδυ γύρω στα 70 άτομα υποστηρικτές της ΑΕΚ Λάρνακας επιτέθηκαν εναντίον οπαδών της Ανόρθωσης στο Κοινοτικό Στάδιο Λάρνακας, που βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Λαζάρου. Στο Στάδιο είχε διεξαχθεί αγώνας futsal μεταξύ της ερασιτεχνικής ομάδας της Ανόρθωσης και των παλαιμάχων της ομάδας.

Ο αγώνας είχε διοργανωθεί προκειμένου ο κόσμος της Ανόρθωσης να γνωρίσει το άθλημα του futsal. Με τη λήξη του αγώνα και όταν ο κόσμος άρχισε να βγαίνει από το Κοινοτικό Στάδιο, περίπου 70 άτομα, κυρίως νεαροί, οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν με ξύλα και πέτρες εναντίον των οπαδών της Ανόρθωσης. Από την επίθεση δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός ωστόσο δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο Κοινοτικό Στάδιο υπέστησαν ζημιές.

Με την παρέμβαση της Αστυνομίας οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή. Την υπόθεση ερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή: philenews

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου