Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Βρήκαμε τον νέο ηθοποιό που μπαίνει στο Μπρούσκο και σας τον παρουσιάζουμε

Εδώ και λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι δύο νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά του ΑΝΤ1. 

Αν και «μυστήριο» επικρατούσε γύρω από το ποιοι θα είναι αυτοί, αφού η παραγωγή δεν έβγαζε τα ονόματα προς τα έξω, εμείς ανακαλύψαμε τον έναν και σας τον συστήνουμε πιο κάτω.


Δύο ανδρικοί ρόλοι θα προστεθούν από τον Φεβρουάριο στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 "Μπρούσκο''

Πρόκειται για έναν επιστάτη στο οινοποιείο των Ματθαίων στην Κύπρο, που σταδιακά θα αναβαθμιστεί και θα τον δούμε να συμμετέχει ενεργά στις ιστορίες...

Ένα από τα δύο πρόσωπα πρόκειται για τον Κύπριο Κυριάκο Αλεξάνδρου, το μοντέλο που είχαμε πρωτοδεί στις δύο γυμνές φωτογραφίσεις που είχαν γίνει για χάρη των καλλιστείων Fell fantastic.







Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το tothemaonline.com έμαθε ότι ο Κυριάκος είχε δεχτεί πρόταση από τη παραγωγή να συμμετάσχει στα καινούρια επεισόδια της σειράς του ANT1 'όπου και έκανε αποδεκτή την πρόταση τους.

Τα πρώτα γυρίσματα όπως βλέπετε και στην πιο κάτω φωτογραφία έγιναν, και εμείς αναμένουμε να τον δούμε στις οθόνες μας το μήνα Φεβρουάριο.



--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---


Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου