Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΑΕΚ - Περιμένουν να γίνει... Μάτσι

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΚ για το πολύ σημαντικό κυριακάτικο παιχνίδι με την πρωτοπόρο ΑΕΛ. 

Η ομάδα του Φλώρου Νικολάου θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και ταυτόχρονα την αντεπίθεση της. Οι Λαρνακείς μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους γαλαζίκιτρινους όπως έδειξαν και στα ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση.

Όλοι στην ομάδα περιμένουν το ανέβασμα του Μάτσι. Ο Ολλανδός φορ έδειξε αρχικά να επανέρχεται δυναμικά μετά τον τραυματισμό του αλλά στην συνέχεια έπεσε αδικαιολόγητα και προβλημάτισε τόσο την διοίκηση όσο και τονΦλώρο Νικολάου που σε συνδυασμό με ένα πειθαρχικό παράπτωμα τον άφησε εκτός αποστολής για το τελευταίο παιχνίδι με την ΕΝΠ. Είναι γνωστό ότι υπήρξαν αρκετές φήμες για αποχώρηση του Μάτσι αλλά τελικά έμεινε και ο ίδιος με δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα. 

Κάτι τέτοιο δεν έγινε μέχρι τώρα αλλά όλοι στην ομάδα ελπίζουν ότι ο Μάτσι θα βρει τον καλό του εαυτό, θα αφήσει πίσω τις άσχημες τελευταίες εμφανίσεις και θα δώσει στην ομάδα τις απαιτούμενες βοήθειες. Ομολογουμένως ένας καλός Μάτσι μπορεί να δώσει άλλη ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ αλλά και λύσεις στο σκοράρισμα και ο Κύπριος κόουτς τον περιμένει πώς και πώς.

Όσον αφορά την ενίσχυση, μετά και την παραμονή Μαγκρελασβίλι δεν αποκλείεται τελικά το ρόστερ της ομάδας να μείνει ως έχει. Ο Φλώρος Νικολάου ρίχνει μια ματιά στους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να μην γίνει άλλη κίνηση.

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου