Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Έτοιμη η έκθεση του Λοτίνα

Ο Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα παρέδωσε τις γραπτές του εισηγήσεις για το υλικό της ομάδας στη συνάντηση ε την εφορεία ποδοσφαίρου της Ομόνοιας, που τελείωσε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η έκθεση του Βάσκου προπονητή περιλαμβάνει την άμεση απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός ακόμη αμυντικού μέσου. Όπως πληροφορούμαστε η διοίκηση της Ομόνοιας είναι ήδη σε επαφές με δύο παίκτες.

Όσον αφορά στις αποχωρήσεις, έχει κάνει συγκεκριμένες εισηγήσεις για ποδοσφαιριστές, με τους οποίους η Ομόνοια βρίσκεται ήδη σε επαφή για τον τρόπο παραχώρησης τους σε άλλες ομάδες. Ο λόγος που δεν γίνεται αναφορά στα ονόματα, είναι ακριβώς γιατί η διαδικασία αυτή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Παιρετέρω πληροφορίες αναμένεται να υπάρξουν εντός της μέρας.

Επιμένει ο Λέο
Συνεχίζονται οι επαφές με τον Λεάντρο, ο οποίος μέχρι αυτό το χρονικό σημείο, επιμένει στην αποχώρηση του.

Μίλησαν στους παίκτες
Μετά τη συνάντηση εφορείας - προπονητή, μέλη του ΔΣ μίλησαν στους παίκτες της ομάδας, τους τόνισαν ότι δεν υπάρχει κανένα κενό εξουσίας, ότι βρίσκονται δίπλα τους και τους κάλεσε να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Παραθέτουμε σχετική σνακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» για την επίσκεψη μελών του ΔΣ:

«Πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης βρέθηκαν στο «Ηλίας Πούλλος» ο εκτελών χρέη προέδρου του Σωματείου μας, Νίκος Χαραλάμπους, μέλη της εφορίας ποδοσφαίρου, όπως και ο πρώην β’ αντιπρόεδρος, Χρίστος Τσαγγάρης.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Χρίστος Τσαγγάρης και αφού ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για την παραίτησή του, τους ανέφερε: «Σας εύχομαι ότι καλύτερο στην συνέχεια. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, με 65 χρόνια ιστορία. Μην αδικήσετε τους εαυτούς σας, ούτε τον κόσμο. Θα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, να κτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και θα δούμε πού θα φτάσουμε. Οι στόχοι μας είναι εκεί και μπορούμε να τους διεκδικήσουμε. Εμπιστευόμαστε την ομάδα».

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο εκτελών χρέη προέδρου, Νίκος Χαραλάμπους: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κενό εξουσίας στην ομάδα. Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι δίπλα σας και σας στηρίζει. Ψηλά το κεφάλι. Προχωρούμε όλοι μαζί για να κυνηγήσουμε τους στόχους μας».

Το μήνυμα από την εφορία ποδοσφαίρου προς τους ποδοσφαιριστές ήταν: «Από σήμερα ξεκινά μία νέα μέρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Είμαστε δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε».

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές, διά στόματος του αρχηγού, Γιώργου Εφραίμ, αφού ευχαρίστησαν τα μέλη του Δ.Σ. και ειδικά τους παραιτηθέντες, για την προσφορά τους στην ομάδα, αλλά και την στήριξη που τους παρείχαν, ανέφεραν: «Εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό και ό,τι περνά από το χέρι μας, για να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια. Όλοι μαζί ενωμένοι θα κάνουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους μας, ποδοσφαιριστές, διοίκηση και κόσμος».


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου