Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΤΟΥ... ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΒΓΑΛΕ... ΛΑΒΡΑΚΙ

Γύρω στις 8.25 χθες βράδυ, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν για έλεγχο στη Λευκωσία, συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο βρισκόταν πεζό σε ανοικτό χώρο.

Επίσης, κατά τον ίδιο χρόνο ανακόπηκε για έλεγχο και αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 27χρονος, το οποίο βρισκόταν στην ίδια περιοχή. 

 Κατά την ανακοπή του το πρώτο πρόσωπο προσπάθησε να διαφύγει κτυπώντας μέλος της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού. 

Επίσης, ο 27χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη για μη κατοχή ταυτότητας και εξακρίβωσης των στοιχείων του. Σε έρευνα που έγινε στο χώρο όπου ανακόπηκε το πρώτο πρόσωπο, ανευρέθηκαν τέσσερις μπάλες από άσπρη ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 410 περίπου γραμμαρίων, ενώ από έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι αυτός διαμένει στην Κύπρο παράνομα. 

 Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του 27χρονου οδηγού του οχήματος, όπου ανευρέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, για τους οποίους δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση τους και συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου