Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Άλλο ένα «ναι μεν αλλά...» παιχνίδι

Άλλο ένα «ναι μεν αλλά...» παιχνίδι έζησαν οι φίλοι της Ανόρθωσης κόντρα στην ΑΕΚ. 

Η ''Κυρία'' παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το ματς με την Αλκή αλλά είχε ξανά τα γνωστά της χαρακτηριστικά. Δηλαδή καλό ξεκίνημα (δοκάρι Ζόρζε), στη συνέχεια κάποια κενά διαστήματα όπου ο αντίπαλος έχασε ευκαιρίες για να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα ενώ σε κάποια φάση ως συνήθως η ομάδα του Ζόρζε Κόστα ξύπνησε και μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι. Ο Μακρής στις καθυστερήσεις ήθελε λίγη περισσότερη τύχη στο τέλος ενώ οι «κυανόλευκοι» δικαίως διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 90+1ʼ όταν ο Μέρτακκας εμπόδισε με το χέρι τον Γκριγκαλασβίλι.

Ο Μόσε Οχαγιόν λύτρωσε για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα τους κυανόλευκους και τους κράτησε δυνατά μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στο ΓΣΖ σε δύο εβδομάδες.

Τι κρατούν στην Ανόρθωση; Το ανέβασμα της ομάδας στο β' ημίχρονο με την είσοδο κυρίως του Γκριγκαλασβίλι, την απόδοση του Μακρή που άρχισε για πρώτη φορά βασικός καθώς και στην παρουσία του Δημήτρη Οικονόμουπου παρά το λάθος του είχε θετική παρουσία. Αυτά τα λάθη διορθώνονται μέσα από την εμπειρία. Στα συν και η επιστροφή Βαλβέρντ που έδειξε ετοιμότητα αφού έσωσε αρκετές φορές την ομάδα του... Κατά τα άλλα ο Γκαρσίαέκανε άλλο ένα τραγικό παιχνίδι και μετά από καιρό το κατάλαβε και ο Ζόρζε Κόστα και τον άφησε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο.

Μ' αυτά και μ' αυτά το κύπελλο μπαίνει στην άκρη αφού σε δύο 24ωρα η Ανόρθωση έχει σημαντικό και δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Δόξα. (Ίσως γίνει αίτημα για αλλαγή μέρας ή ώρας). Το τρίποντο είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη για να συνεχίσει νικηφόρα η ομάδα και να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΕΛ - Ομόνοιαόποιο και αν είναι αυτό. Ζόρζε και Αλέξα πάνε και πάλι στην εξέδρα ενώ πρόβλημα προέκυψε με τον Κολαούτι που ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και η συμμετοχή του στο ματς με την Δόξα είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Εκτός θα μείνει και ο τιμωρημένος Κάλβο.

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ Ο-ΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου