Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η Αστυνομία δέχεται καταγγελίες Online! Αφορά θέματα ηλεκτρονικού εγκλήματος

Η Αστυνομία δέχεται καταγγελίες Online! Αφορά θέματα ηλεκτρονικού εγκλήματοςΑπό τις αρχές του νέου έτους, η Αστυνομία Κύπρου προχώρησε στο σχεδιασμό και εφαρμογή ONLINE φόρμας καταχώρησης Καταγγελιών / Πληροφοριών για θέματα ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Με τη δημιουργία και εφαρμογή αυτής της ONLINE φόρμας,
ανοίγεται ακόμη ένα νέο παράθυρο επικοινωνίας με τον πολίτη (Facebook,Twitter,Application,Google +,Youtube,website) όπου του δίνεται η ευκαιρία άμεσα να προβαίνει σε καταγγελίες ή παράπονα, που προηγουμένως μπορεί, είτε λόγω έλλειψης χρόνου, ή κάποιων φοβιών να μην ήταν σε θέση να το πράξει.

Η ONLINE φόρμα καταχώρησης Καταγγελιών / Πληροφοριών, θα αφορά θέματα, 1.Παιδικής Πορνογραφίας, 2.Παράνομης Επέμβασης (Hacking) Παρέμβασης σε Δεδομένα Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, 3.Απάτη Μέσω Διαδικτύου, 4. Ξενοφοβία / Ρατσισμός.

Τον σύνδεσμο της ONLINE φόρμας, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας, καθώς επίσης και στην εφαρμογή (Application) της Αστυνομίας (Cyprus Police / Google Play – App Store).

Πηγή: www.tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου