Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΦΑΕΛ - Κάλεσμα για το ντέρμπι

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΦΑΕΛ, μέσω της οποίας απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για να δώσει βροντερό παρόν στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Αναλυτικά:

"Η ΑΕΛΑΡΑ κρατά γερά την κορυφή και δεν λέει με τίποτα να την αφήσει καθώς η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη και όλο και περισσότεροι βαθμοί μπαίνουν στο σακούλι. Στο τελευταίο αγώνα μια ΑΕΛ σοβαρή, όπως τη θέλει ο μεγάλος της κόσμος, μπήκε στο γήπεδο και κλείδωσε τη νίκη με συνοπτικές διαδικασίες.

Πλέον αυτός ο αγώνας έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και το επόμενο παιχνίδι όπως και κάθε παιχνίδι είναι τελικός και με αυτή τη λογική πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ. Έτσι έφθασε η ώρα να ξυπνήσουν οι πάντες, όλα τα λιοντάρια από κάθε γωνιά της ΑΕΛοκρατούμενης Λεμεσού να γίνουν κομμάτι της μεγάλης αγέλης που θα ανηφορίσει για το Τσίρειο το απόγευμα της Κυριακής.

 Οι οργανωμένοι οπαδοί δηλώνουμε πανέτοιμοι για να επικρατήσουμε ξανά στη μάχη της κερκίδας και μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο της Ανατολικής ενώνουμε το πάθος μας, τη τρέλα και τη δίψα μας ώστε να δημιουργήσουμε εκείνη την ατσαλένια γροθιά η οποία θα ανοίξει διάπλατα το δρόμο της νίκης για την ομάδα μας, τσακίζοντας όλους τους τοίχους και τα εμπόδια του κατεστημένου.

Το γλέντι αρχίζει από τις προηγούμενες μέρες στους συνδέσμους όπου ΟΛΟΙ καλούμαστε να δώσουμε το παρών μας για την απαραίτητη προθέρμανση του επικείμενου αγώνα.

Την Κυριακή στις 13:30 οι δρόμοι να κιτρινίσουν και οι υπόλοιποι να εξαφανιστούν καθώς θα ξεκινήσουν από Εναέριο και Ζακάκι οι μεγάλες πορείες του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ οι οποίες αφού βρεθούν σε συγκεκριμένο σημείο της πόλης θα καταλήξουν στο Ε&S Καψάλου όπου στις 14:15 ΟΛΟΙ μαζί θα κατευθυνθούμε με τα πόδια στην Είσοδο νούμερο 3.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι στο γήπεδο την Κυριακή θα πωλείται το 8ο τεύχος της εφημερίδας του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και επιβάλλεται ο κάθε λέοντας να το αποκτήσει βοηθώντας έτσι το Σύνδεσμο μας.

ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΙΜΗΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ
ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΨΗΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989".


Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου