Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΛΕΜΕΣΟΣ: ΦΕΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ...

Αν και μας χωρίζει ένας περίπου μήνας από την επίσημη έναρξη τους, η Λεμεσός προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις δεκαήμερες καρναβαλίστικες εκδηλώσεις της (20 Φεβρουαρίου - 2Μαρτίου), οι οποίες φέτος θα έχουν ως Βασιλιά τους τον "Μνημόνιο το Μέγα", ρόλο που θα ενσαρκώσει ο γνωστός βετεράνος ραλίστας και καρναβαλιστής Ντίμης Μαυρόπουλος.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο πολιτιστικός λειτουργός του Δήμου Λεμεσού, Κλέωνας Αλεξάνδρου ανέφερε πως, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και τις μεγάλες περικοπές, οι εκδηλώσεις του φετινού Καρναβαλιού θα παραμείνουν ποιοτικά και ποσοτικά στα ίδια επίπεδα με περασμένες χρονιές, προσθέτοντας ότι οι συμμετοχές για τη Μεγάλη Καρναβαλίστικη παρέλαση έφτασαν τις 120, με τον αριθμό των ατόμων που θα παρελάσουν να ξεπερνά τις 12,000. Στο πλαίσιο των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, συνέχισε, ο Δήμος έχει έρθει σε συνεργασία με τους κατασκευαστές κοστουμιών και αρμάτων για σημαντική μείωση των τιμών τους.

 Για παράδειγμα, ανέφερε ο κ. Αλεξάνδρου, ενώ παλαιότερα η χρέωση για ένα καρναβαλίστικο κοστούμι έφτανε τα 80 με 100 ευρώ, σήμερα δεν θα υπάρχει χρέωση πέραν των 40 με 45 ευρώ. Η έναρξη των φετινών καρναβαλίστικων εκδηλώσεων θα γίνει την Τσικνοπέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, στην Πλατεία Διοικητηρίου, με την είσοδο του Βασιλιά "Μνημόνιου του Μέγα", ο οποίος θα μοιράζει ψεύτικα χαρτονομίσματα στο κοινό.

 Οι φετινές καρναβαλίστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού κρίνονται ιδιαίτερης σημασίας, καθώς η Λεμεσός θα φιλοξενήσει φέτος, από τις 10 μέχρι τις 18 Μάιου, το 34ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καρναβαλικών Πόλεων.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου