Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Διαψεύδει ο Αλεξάντερ Ντάουνερ – «Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά» - Επιβεβαιώνουν και τα ΗΕ

«Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά» ήταν η απάντηση του Ειδικού Αντιπροσώπου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ, σχολιάζοντας τα σημερινά δημοσιεύματα στον κυπριακό Τύπο.

Η απάντηση του Αλεξάντερ Ντάουνερ σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δημοσιεύματα στον Τύπο ήθελαν τον Αυστραλό Διπλωμάτη να εγκαταλύπει την Κύπρο και να αναλαμβάνει επικεφαλής της Διπλωματικής αντιπροσωπίας της χώρας του.

Δεν φεύγει από την Κύπρο ο Ντάουνερ και λένε τα ΗΕ

Το συμβόλαιο του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ των ΗΕ για την Κύπρο Αλεξάντερ Ντάουνερ έχει ανανεωθεί για άλλους έξι μήνες και οι πληροφορίες στον Τύπο σήμερα ότι εγκαταλείπει την Κύπρο δεν ευσταθούν, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΚ Μισιέλ Μποναρντό.

«Είδα τις πληροφορίες, έχω ρωτήσει τον κ. Ντάουνερ και μου είπε ότι μόλις έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο του (για έξι μήνες) και οι πληροφορίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», δήλωσε.

Σε ερώτηση αν έχουν προγραμματιστεί επαφές με τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων ο κ. Μποναρντό περιορίστηκε να πει ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προγραμματισμένες συναντήσεις.

Χθες ο κ. Ντάουνερ είδε τους διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων και αναμένεται να αναχωρήσει από την Κύπρο την Παρασκευή. Την επόμενη εβδομάδα θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Ντάουνερ Εγκαταλείπει Το Κυπριακό;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου