Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Australian Open: Στο... κόκκινο!


Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης ημέρας του Australian Open την Πέμπτη όπου αναμένεται να ολοκληρωθεί ο 2ος γύρος σε άνδρες και γυναίκες. Στο κεντρικό court ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ράφαελ Ναδάλ με τον Θανάση Κοκκινάκη ενώ ιστορικός είναι ο "υποβιβασμός" του Ρότζερ Φέντερερ στη Ηisense Arena.

Το δεύτερο αγώνα τους στη Μελβούρνη θα δώσουν την Πέμπτη, Ναδάλ, Φέντερερ, Μάρει, Ντελ Πότρο και Τσονγκά, δίνοντας συνερπαστική συνέχεια στο, γεμάτο αστέρες, πάνω μέρος του ταμπλό ενώ στις γυναίκες, Μαρία Σαράποβα και Βικτόρια Αζαρένκα επιστρέφουν στο κεντρικό court.

Η αναμέτρηση του Ράφαελ Ναδάλ με τον Θανάση Κοκκινάκη, μπορεί να μην έχει το τεράστιο ενδιαφέρον, λόγω της διαφοράς δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο τενίστες, ωστόσο η εμπορική του αξία είναι μεγάλη καθώς ο 17χρονς Ελληνοαυστραλός εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της χρονιάς και σίγουρα έχει δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες στο πρόσωπό του.

Μάλιστα, σε πρόσφατη εκδήλωση του κοινού τους χορηγού ρακέτας, της Babolat (πριν γίνει η κλήρωση), ο Κοκκινάκης είχε αναλάβει τον ρόλο του δημοσιογράφου, κάνοντας ερωτήσεις στον Ράφα και μια από αυτές αφορούσε πιθανή αναμέτρησή τους στη Μελβούρνη.

"Θα είμαι νευρικός αν συμβεί αυτό" είχε απαντήσει ο 27χρονος από τη Μαγιόρκα ο οποίος, μετά την άχαρη και άκοπη νίκη επί του Τόμιτς στην πρεμιέρα, είχε χαρακτηρίσει επικίνδυνο αντίπαλο τον Κοκκινάκη και με λαμπρό μέλλον.

Η αναμέτρηση θα κλείσει το day section στο κεντρικό court και θα ξεκινήσει περίπου στις 06:00GR (ενδεχομένως και νωρίτερα).

Το 2004 ήταν η τελευταία φορά που ο Ρότζερ Φέντερερ είχε αγωνιστεί εκτός Rod Laver Arena και στην επέτειο των 10 χρόνων απ'την πρώτη κατάκτηση του τροπαίου στη Μελβούρνη, ο Ελβετός τεως Βασιλιάς των courts, θα αποχωριστεί το αγαπημένο του γήπεδο.

Οι διοργανωτές, τοποθέτησαν τον 32χρονο στη Hisense Arena για το "αδιάφορο" παιχνίδι του κόντρα στον Μπλαζ Κάβτσιτς (08:00GR) την ίδια ώρα που ο Άντι Μάρει θα κλείσει την αυλαία στο κεντρικό court (12:00GR) κόντρα στον άσημο πλην Αυστραλό, Βινσέντ Μιλό.

Τη δική του μάχη στη Margaret Court Arena θα δώσει ο Νικ Κύργιος αντιμετωπίζοντας στις 10:00GR το Νο27 του ταμπλό, Μπενουά Περ.

Ο 18χρονος Αυστραλός, μετά τη σπουδαία νίκη επί του Μπένζαμιν Μπέκερ στην πρεμιέρα, έχει μεγάλες φιλοδοξίες και παρότι θα βρει απέναντί του έναν πιο έμπειρο και δυνατό αντίπαλο, θα παλέψει για την είσοδο στον 3ο γύρο, έχοντας και τη θερμή συμπαράσταση των συμπατριωτών του.

Αξιόλογο αντίπαλο έχει ο Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά, πιθανός αντίπαλος του Φέντερερ στους "16" του θεσμού, με το Γάλλο Νο10 του ταμπλό να αντιμετωπίζει τον αριστερόχειρα Βραζιλιάνο, Τόμας Μπελούτσι στη Hisense Arena (04:00GR).

Στη Margaret Court Arena ο Γκάελ Μονφίς θα αντιμετωπίσει (06:00GR) τον επικίνδυνο και big server Τζακ Σοκ και σε περίπτωση νίκης θα συναντήσει τον Ράφαελ Ναδάλ στο μεγάλο παιχνίδι του 3ου γύρου, αρκεί βέβαια και ο Ισπανός να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κοκκινάκη την ίδια ώρα στο κεντρικό.

Περίπου την ίδια ώρα στο Court 2 και μετά το σημαντικό παιχνίδι του Σιμόν με τον Τσίλιτς, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο θα αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα με σκοπό να ανεβάσει επίπεδο στο παιχνίδι του.

Σαράποβα και Αζαρένκα θα αγωνιστούν στο κεντρικό court, με τη Ρωσίδα πρωταθλήτρια του 2008 να ανοίγει το πρόγραμμα απέναντι στην Κάριν Κναπ ενώ η υπερασπίστρια του τίτλου, Λευκορωσίδα, θα αντιμετωπίσει την Μπάρμπορα Ζαχλάβοβα Στρίτσοβα στο πρώτο βραδινό παιχνίδι της Πέμπτης (10:00GR).

Το πρόγραμμα στα τρία κεντρικά courts

Rod Laver Arena (ώρα έναρξης 02:00GR)

Karin Knapp (Italy) v 3-Maria Sharapova (Russia)
Christina McHale (U.S.) v 10-Caroline Wozniacki (Denmark)
1-Rafa Nadal (Spain) v Thanasi Kokkinakis (Australia)

Όχι πριν τις 10:00GR
Zahlavova Strycova (Czech Republic) v 2-Victoria Azarenka (Belarus)
4-Andy Murray (Britain) v Vincent Millot (France)

Hisense Arena (ώρα έναρξης 02:00GR)
Olivia Rogowska (Australia) v Elina Svitolina (Ukraine)
10-Jo-Wilfried Tsonga (France) v Thomaz Bellucci (Brazil)
5-Agnieszka Radwanska (Poland) v Olga Govortsova (Belarus)
Blaz Kavcic (Slovenia) v 6-Roger Federer (Switzerland)

Margaret Court Arena (ώρα έναρξης 02:00GR)
25-Alize Cornet (France) v Camila Giorgi (Italy)
13-Sloane Stephens (U.S.) v Ajla Tomjanovic (Croatia)
Jack Sock (U.S.) v 25-Gael Monfils (France)

Όχι πριν τις 10:00GR
27-Benoit Paire (France) v Nick Kyrgios (Australia)

To Order of Play της Πέμπτης - Η Μελβούρνη είναι 9 ώρες μπροστά


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source: http://tennis24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου