Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Φυσικό serum ματιών για φρέσκο πρόσωπο

Επωφεληθείτε από τις ιδιότητες πολύτιμων συστατικών.  Φτιάξτε μόνη σας ένα υπέροχο φυσικό και πολύ ευεργετικό serum ματιών με τη βοήθεια του αμυγδαλέλαιου και της αλόης και επωφεληθείτε από τις ιδιότητες τους.

Πιο συγκεκριμένα, η αλόη είναι πολύ χαλαρωτική και απορροφάται εύκολα από το δέρμα, ενώ το αμυγδαλέλαιο περιέχει τις απαραίτητες βιταμίνες, μια εκ των οποίων είναι και η βιταμίνη Ε, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος και στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και λειτουργεί τόσο ως μαλακτικό και υγραντικό της επιδερμίδας, όσο και ως αποτρεπτικό για την απώλεια υγρασίας.

Θα χρειαστείτε:

- Αμυγδαλέλαιο
- Gel αλόης

Τρόπος παρασκευής:

Αναμείξτε σε ένα μπουκαλάκι ίσες ποσότητες από τα δύο υλικά. Στη συνέχεια ανακινείστε το και η λοσιόν σας είναι έτοιμη.

Αν ωστόσο, πιστεύετε πως είναι αρκετά πηχτή, προσθέστε λίγο παραπάνω αλόη, ενώ αν θέλετε να ενυδατώσετε περισσότερο την επιδερμίδα σας, προσθέστε περισσότερο αμυγδαλέλαιο.

Τρόπος εφαρμογής:

Εφαρμόστε την στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας και σύντομα θα δείτε τα ευεργετικά της αποτελέσματα. Το μόνο που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι να ανακινείτε το μπουκαλάκι πριν από κάθε χρήση.


source: http://www.newsbeast.gr


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου