Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Χρειάζεται τη μαγεία του Τόμας

Εφτά στροφές πριν το τέλος και ο ΑΠΟΕΛ παραμένει ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. 

Οι «γαλαζοκίτρινοι» κρατούν τη τύχη στα χέρια τους και θα έχουν την ευκαιρία να ανατρέψουν το -3 και να ανέβουν στην κορυφή.

Στο ντέρμπι με την Ομόνοια οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν ένα προβλέψιμο τρόπο ανάπτυξης στην επίθεση με αποτέλεσμα οι αμυντικοί των «πρασίνων» να αναχαιτίζουν σχετικά εύκολα τις όποιες προσπάθειες των παικτών του ΑΠΟΕΛ. Η απουσία του Τόμας Ντε Βινσέντι ήταν αρκετά αισθητή.

Ο Αργεντινός λόγω και της άρτιας τεχνικής κατάρτισης που διαθέτει μπορεί να γίνει απρόβλεπτος και να διασπάσει από μόνος του οποιαδήποτε άμυνα. Είναι ένας παίκτης που με μια του κίνηση μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός παιχνιδιού. Ο Γιώργος Δώνης πολύ δύσκολα θα ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του Αργεντινού στον αγώνα με την Ανόρθωση αφού τον θέλει πανέτοιμο στο σούπερ-ντέρμπι με την ΑΕΛ για την 31η αγωνιστική.

Εξάλλου δεν υπάρχει και κάποιος λόγος αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι, η Ανόρθωση παραπαίει στο πρωτάθλημα και δεν δείχνει ικανή να ανακάμψει σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ιδανικός αυτόχειρας αν δεν καταφέρει να φύγει με το τρίποντο από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Source : www.24sports.com.cy

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου