Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ- «Δίκαια ανησυχούν για Νικολαΐδη»

Τον ορισμό του Χρίστου Νικολαΐδη και τις ανησυχίες που ακούστηκαν απ’ τον κόσμο του Απόλλωνα, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας.

Αναλυτικά τι είπε για το θέμα Φανούριος Κωνσταντίνου στο Sports1:
«Είναι δικαιολογημένη η ανησυχία του κόσμου για τον ορισμό του κυρίου Νικολαΐδη. Βλέπουμε να επιβραβεύονται κάποιοι διαιτητές, αντί να τιμωρούνται. Ο εν λόγω διαιτητής καταγγέλθηκε για τη διαιτησία του στον αγώνα του Ερμή με την ΑΕΚ, ενώ πρόσφατα άφησε πλεονέκτημα αντί να καταλογίσει πέναλτι. Υπάρχει ανοικτή αμφιβήτηση.

Θέλουμε αξιοκρατική και δίκαιη διαιτησία. Θέλουμε να είναι 50-50. Δεν αποτελεί πρωτόγνωρο συναίσθημα. Ευελπιστούμε ότι στο αυριανό παιχνίδι θα έχουμε μία ακριβοδίκαιη διαιτησία. Θεωρώ ότι τα ανθρώπινα λάθη απαγορεύονται. Δεν αισθανόμαστε φόβο. Εμείς είμαστε η μεγάλη ομάδα, εμείς θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, και θεωρώ ότι διαθέτουμε όλα αυτά τα στοιχεία για να βρεθούμε στον τελικό της διοργάνωσης. Χωρίς ακραίες συμπεριφορές, θα πάμε για την πρόκριση».

Source : www.24sports.com.cy

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου