Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: δες την νταντά του πριγκιπικού μωρού - γιατί την φωνάζουν «Αγία»;

Το… ντεμπούτο της στις κάμερες έκανε η νέα νταντά του πριγκιπικού μωρού, με το παρατσούκλι της να κλέβει την παράσταση, καθώς την αποκαλούν «Αγία»!

H 43χρονη Maria Teresa Turrion Borrallo δεν λείπει από την συνοδεία του πρίγκιπα William και της Kate Middleton οι οποίοι, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, επισκέπτονται αυτές τις μέρες τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, έχοντας μαζί τους τον μονάκριβο γιό τους.



Η νταντά του 8 μηνών πρίγκιπα έπιασε δουλειά στα τέλη Φεβρουαρίου, αντικαθιστώντας την Jessica Webb, που μεγάλωσε τον πρίγκιπα William και βγήκε στη σύνταξη σε ηλικία 71 ετών.



Έχοντας αποφοιτήσει από φημισμένη σχολή νταντάδων, η Maria Teresa κατάγεται από ένα χωριό 140 μίλια βόρεια της Μαδρίτης και προέρχεται από οικογένεια βασιλοφρόνων Ισπανών. Μάλιστα, στο χωριό της είναι γνωστή με το παρατσούκλι «Αγία», καθώς ήταν ιδιαίτερα θρησκευόμενη, πολύ διαφορετική από τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της, χωρίς φίλους και, φυσικά, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για τα αγόρια!  

source:  http://www.star.gr


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου