Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Πανικός στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας! Άγρια καταδίωξη - Πυροτεχνουργοί αχρήστευσαν εκρηκτικό μηχανισμό

Λίγο μετά τις επτά το χθες το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών, προσπάθησαν να ανακόψουν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Νεότερη ενημέρωση
Λίγο μετά τις επτά το χθες το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών, προσπάθησαν να ανακόψουν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Ο 40χρονος οδηγός του οχήματος παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού και αφού συγκρούστηκε με τρία υπηρεσιακά οχήματα προσπάθησε να διαφύγει, για να ανακοπεί όμως λίγο αργότερα σε απόσταση 500 περίπου μέτρων.

Πριν την ανακοπή του πιο πάνω οχήματος, ο 43χρονος συνοδηγός, θεάθηκε να ρίχνει έξω από το αυτοκίνητο άγνωστα αντικείμενα, τα οποία ανευρέθηκαν μετά από σχετική έρευνα.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ένα επαναληπτικό κυνηγετικό όπλο, καθώς επίσης και μια αυτοσχέδια βόμβα, η οποία περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος.

Η αυτοσχέδια βόμβα καταστράφηκε επί τόπου από μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών, ενώ εναντίον των δύο πιο πάνω προσώπων, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Νωρίτερα...
Αργά ψες εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε παρακείμενο χαράκωμα, κοντά στο χωριό Λύμπια, παρά τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η αστυνομία καταδίωξε ύποπτο άτομο το οποίο πέταξε από το αυτοκίνητο του κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο και αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Η Αστυνομία έλαβε τα κατάλληλα μέτρα και έκλεισε τη λωρίδα αυτή του αυτοκινητόδρομου για την τροχαία από τις 9 μέχρι και τα μεσάνυχτα. Η τροχαία κίνηση στην απέναντι λωρίδα με κατεύθυνση προς Λάρνακα επηρεάστηκε, αφού τα οχήματα και εκεί είχαν σταματήσει.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός αρχηστεύτηκε και λίγο πριν τα μεσάνυκτα επανήλθε η ομαλότητα στον αυτοκινητόδρομο. Ο ύποπτος ο οποίος συνελήφθει έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές.

- Source : http://www.tothemaonline.com

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου