Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Αγώνες 3x3 street Basketball στο Mεσαιωνικό Kάστρο της Πάφου

Για πρώτη φορά στην Πάφο πραγματοποιείται το ερχόμενο Σάββατο μπροστά από το χώρο του μεσαιωνικού κάστρου το Pafos 3x3 street Basketball σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητισμού και Νέας γενιάς του Δήμου Πάφου Χρύσανθο Σαββίδη.

Πρόκειται για ένα νέο άθλημα το οποίο προσπαθεί να ενταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είπε.

Στο άθλημα θα συμμετάσχουν 20 ομάδες ανδρών και 4 ομάδες γυναικών, ο αγώνας θα διαρκέσει από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ δίνοντας ώθηση – όπως είπε -  στην πόλη και Επαρχία Πάφου για ενίσχυση της προσπάθειας για το χειμερινό τουρισμό.

Ο κ. Σαββίδης ανέφερε, ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ, πως μετά την επιτυχία που σημείωσε το άθλημα στον Πρωταρά και λόγω του ότι η Πάφος ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολύ καλά βήματα στις Ακαδημίες, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε τη διοργάνωση του φετινού αγώνα στην Επαρχία Πάφου.

Κάλεσε τους συνδημότες του αλλά και τους τουρίστες να έρθουν να απολαύσουν αυτό το συναρπαστικό άθλημα, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Πάφος έχει τη δική της θέση στα αθλητικά δρώμενα του τόπο και ιδιαίτερα του Basketball.

Καταλήγοντας, ο κ. Σαββίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και στον ΑΠΟΠ για την όλη προσπάθεια διοργάνωσης αυτού του αγώνα στην Πάφο.

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου