Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ "ΟΧΙ"

Tο «Just the 2 of us» θα κάνει μέσα στο Μάρτιο πρεμιέρα, με παρουσιάστρια στο δεύτερο κύκλο του τη Ζέτα Μακρυπούλια, και το «Μεγάλο» Κανάλι βρίσκεται σε αναζήτηση των κατάλληλων ατόμων που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του show.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, πρόταση για μια από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής έγινε και στην Άννα Βίσση: «Ναι, η αλήθεια είναι ότι έγινε πρόταση στην Άννα Βίσση, ώστε να πάρει μέρος στην επιτροπή του show -μάλιστα ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων» επιβεβαιώνει πηγή του Yupiii, προσθέτοντας πως τελικά οι συζητήσεις δεν προχώρησαν, αφού «οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Άννας δεν της επέτρεψαν να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Mega, αν και σαν ιδέα τη βρήκε αρκετά ενδιαφέρουσα». 

 Παράλληλα, η ίδια πηγή ξεκαθαρίζει πως, παρά τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες, οι επαφές με την Άννα Βίσση έχουν ολοκληρωθεί και το κανάλι αναζητά πλέον τους κριτές του πολυαναμενόμενου show σε άλλα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο: «Δεν είναι αλήθεια πως το Mega εξακολουθεί να "πολιορκεί" την Άννα Βίσση για αυτή τη θέση. Η πρόταση έγινε πριν πολύ καιρό, η Άννα την αρνήθηκε ευγενικά και όλα τελείωσαν εκεί» αναφέρει χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη πηγή.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου