Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ - ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΝΑ...

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί 30χρονο από τη Βουλγαρία κα 16χρονο από τη Βρετανία να κλέβουν το παγκάρι της εκκλησίας της Παναγίας της Μαυροβουνιώτισσας, στο δρόμο Φρενάρους - Βρυσούλλων.

Τα δύο πρόσωπα εντοπίσε η Αστυνομία γύρω στη 01.30 τα ξημερώματα, όταν το όχημά τους ήταν σταθμευμένο στην αυλή της εκκλησίας. 

 Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι η είσοδος της εκκλησίας ήταν παραβιασμένη και το παγκάρι εντός της εκκλησίας ήταν σπασμένο. Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο όπου εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, όπως κατσαβίδια και πένσες, ενώ εκτός του αυτοκινήτου διάφορα σκορπισμένα κέρματα και ένα σακουλάκι με πράσινη φυτική ύλη κάνναβης, άγνωστης μέχρι στιγμής ποσότητας. 
 
Οι δράστες κατάφεραν να πάρουν από το παγκάρι της εκκλησίας μόνο λίγα κέρματα αφού σύμφωνα με την Αστυνομία, η εκκλησία βρίσκεται σε απομονωμένη περιοχή και πολύ λίγος κόσμος την επισκέπτεται. Ο 30χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο ανήλικος στην κατάθεσή του εμπλέκει τον πρώτο στη διάπραξη των αδικημάτων. Ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου