Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Αυτό είναι το επικαιροποιημένο μνημόνιο - Χωρίς νέα μέτρα αλλά με ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα

Το επικαιροποιημένο μνημόνιο των 42 σελίδων έφτασε στα χέρια των αρχηγών κομμάτων, ενώ περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με την πορεία που θα ακολουθηθεί και σχετικές πληροφορίες για την 3η αξιολόγηση.

Στα κύρια σημεία του μνημονίου συναντάμε τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί για τις αποκρατικοποιήσεις καθώς και τους χειρισμού που πρέπει να γίνουν σε τράπεζα Κύπρου αλλά και συνεργατισμό.

Εξάλλου με δηλώσεις του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έκβαση των αξιολογήσεων τονίζοντας ότι: «Όλες αυτές οι θετικές αξιολογήσεις που έχουν σχέση με την εφαρμογή του Προγράμματος, είτε από το Eurogroup είτε ακόμα από τον κ. Ρέγκλινγκ (Γενικός Διευθυντής Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας) και άλλους Ευρωπαίους αξιωματούχους έχουν βέβαια τη βάση στην εφαρμογή της πολιτικής από πλευράς Κυβέρνησης, αλλά κατά κύριο λόγο αντανακλούν την ωριμότητα του κυπριακού λαού που απέδειξε ότι και σε δύσκολες στιγμές μπορεί να πειθαρχήσει και ξέρει ότι θα έχει αίσιο τέλος αυτή η στάση και συμπεριφορά του»

Διαβάστε εδώ το Επικαιροποιημένο Μνημόνιο

- Source :  http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου