Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Μάχη επιστολών Νικόλα – Αναστασιάδη

«Πόλεμος επιστολών» μαίνεται μεταξύ Προεδρικού και ΔΗΚΟ αφού σήμερα δόθηκε η τρίτη σε σειρά επιστολή μεταξύ του Νικόλα Παπαδόπουλου και Νίκου Αναστασιάδη με επίκεντρο το Κοινό Ανακοινωθέν και τις ερμηνείες που δίδει η κάθε πλευρά.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος με μια 11σέλιδη επιστολή απάντησε σήμερα στην προηγούμενη πολυσέλιδη επιστολή του Νίκου Αναστασιάδη (11 Φεβρουαρίου 2014).

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ αναφέρεται προς τα κύρια σημεία του Κοινού Ανακοινωθέντος και επιχειρηματολογεί στις γραπτές αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας της επιστολής της 11ης Φεβρουαρίου.

Η «μάχη επιστολών» γίνεται την ώρα που το ΔΗΚΟ βρίσκεται ενώπιον σοβαρών αποφάσεων, κατά πόσο θα παραμείνει ή όχι στην συγκυβέρνηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ να σημειώνει στην σημερινή επιστολή του, ότι οι όποιες αποφάσεις ληφθούν από πλευράς του κόμματός του, θα παρθούν βάσει των διαχρονικών θέσεων του ΔΗΚΟ στο εθνικό πρόβλημα.

Ως γνωστό το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ θα συνέλθει για να συζητήσει αποχώρηση ή όχι την ερχόμενη Παρασκευή (21/2) στις 4 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Νικόλας Παπαδόπουλος απέστειλε πρώτος επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 6 Φεβρουαρίου 2014, ακολούθησε απάντηση από τον Νίκο Αναστασιάδη στις 11 Φεβρουαρίου με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ να απαντά σήμερα με 11σέλιδη επιστολή.

Διαβάστε και τις τρεις επιστολές εδώ:
18 Φεβρουαρίου 2014: Επιστολή Νικόλα προς Αναστασιάδη
11 Φεβρουαρίου 2014: Επιστολή Αναστασιάδη προς Νικόλα
06 Φεβρουαρίου 2014: Επιστολή Νικόλα προς Αναστασιάδη


Source : www.kathimerini.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου