Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Τι συνδέει την Άννα Βίσση με... την Hillary Clinton;

Ένας... άνδρας ενώνει την Άννα Βίσση με την Χίλαρι Κλίντον και ο ίδιος αποκαλύπτει πώς συνδέονται η Ελληνίδα star με την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών!

Ο λόγος για τον Ελληνοαυστραλό makeup artist Napoleon Perdis, ο οποίος σε άρθρο του στην «Huffington Post» παρουσιάζει τις γυναίκες που αποτελούν την έμπνευσή του για την ομορφιά και το στυλ τους.

«Ελληνίδα θεά του σύγχρονου κόσμου» αποκαλεί την δημοφιλή τραγουδίστρια ο παγκοσμίου φήμης μακιγιέρ, βάζοντάς την στην ίδια λίστα με τις Hillary Clinton, Helena Rubinstein, Colette Garnsey και τις τέσσερις κόρες του!

Μάλιστα, o Napoleon Perdis αποκαλύπτει πως επισκέφθηκε την Αθήνα τον περασμένο μήνα καιπαρακολούθησε την παράσταση «Ένα Ή Κανένα» της Άννας με τον Αντώνη Ρέμο.

«Λατρεύω την λάμψη και την ενέργεια που εκπέμπει! Και ενώ στην Ελλάδα θεωρείται είδωλο, εγώ, όμως, την θεωρώ σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς... Είναι πραγματικά όμορφη και αγαπώ τον τρόπο που επικοινωνεί με το κοινό μέσα από την μουσική και την σκηνική της παρουσία», γράφει ο makeup artist, θυμίζοντας σε όλους ότι η Άννα ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που είδε ο κόσμος όλος στηντελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας...


Source : www.star.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου