Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΟΥΕΦΑ - Ποινές σε Απόλλωνα και 2 αγωνιστικές σε Σανγκόι

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA ενημέρωσε γραπτώς την ΚΟΠ για επιβολή ποινών στον Απόλλων Λεμεσού και στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γκαστόν Σανγκόι για γεγονότα που συνέβησαν στον τελευταίο αγώνα της ομάδας στους ομίλους του Europa Leauge με αντίπαλο τη Λέγκια Βαρσοβίας στο ΓΣΠ στις 12 Δεκεμβρίου 2013.

Η UEFA επέβαλε στον Απόλλωνα ποινή μερικού κλεισίματος της κερκίδας στον επόμενο εντός έδρας Ευρωπαϊκό αγώνα του. Η ποινή αναφέρει για κλείσιμο μέρους της κερκίδας, δεξιά και αριστερά της φυσούνας που οδηγεί στα αποδυτήρια.

Επίσης, στον Απόλλωνα επιβλήθηκε πρόστιμο 60.000 ευρώ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της UEFA, οι ποινές στον Απόλλωνα επιβλήθηκαν γιατί οπαδοί του έριξαν πολλά αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, άναψαν πυρσούς και καπνογόνα, συνεπλάκησαν με την αστυνομία στη διάρκεια του ημιχρόνου ενώ μια μικρή μερίδα οπαδών (δέκα όπως αναφέρετε χαρακτηριστικά), επέδειξε ρατσιστική συμπεριφορά μετά το τέλος του αγώνα προς τον ποδοσφαιριστή της Λέγκια Ντόσσα Τζούνιορ.

Στον Γκαστόν Σανγκόι, που αποβλήθηκε στον αγώνα με τη Λέγκια για ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα σε αντίπαλο όπως αναφέρει η UEFA, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού από τους δύο επόμενους Ευρωπαϊκούς αγώνας της ομάδας του.

Source : www.24sports.com.cy

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου