Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Σχηματίζεται επιτροπή σωτηρίας

Επιτροπή σωτηρίας (ή διοικούσα επιτροπή, χωρίς το όνομα να είναι η ουσία των πραγμάτων) ενόψει στην Ομόνοια. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας είναι σε εξέλιξη έντονες διεργασίες για τη σύσταση επιτροπής σωτηρίας η οποία θα αναλάβει την Ομόνοια.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση η επιτροπή θα αναλάβει τη διοίκηση του σωματείου άνευ της διαδικασίας των εκλογών, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα υπάρξουν άλλες υποψηφιότητες με τη μορφή συνδυασμών ή ανεξάρτητες.

Η επιτροπή αυτή αποτελείται από πρώην διοικητικούς παράγοντες, οικονομικούς παράγοντες αλλά και μέλη του νυν συμβουλίου. Στην επιτροπή μετέχει επίσης ο Χριστάκης Τζιοβάννης όπως και ο Λώρης Κυριάκου, ο οποίος όμως θα έχει εμπλοκή μόνο στο οικονομικό κομμάτι.

Επίσης, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία αναμένεται να προσεγγίσουν και το Νικόλα Χριστοδούλου. Αν αυτό το πλάνο υλοποιηθεί τότε οι άνθρωποι αυτοί θα διοικήσουν για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να θεωρείται οριστικοποιημένο γιατί είναι άγνωστο αν ο Νικόλας Χριστοδούλου αποδεχτεί την πρόταση. Αν δεν την αποδεχτεί και προχωρήσει με τον συνδυασμό με τον οποίο είχε σχηματίσει, τότε θα έχουμε διαδικασία εκλογών.

Όσο αφορά στο θέμα των Χαλεπιανών, το οποίο είναι στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες, υπάρχει δήλωση του νομικού και μέλους του ΔΣ της Ομόνοιας Χριστόφορου Χριστοφή, που είπε ότι το συγκεκριμένο τεμάχιο γης δεν είναι προς αξιοποίηση.

Αυτό είναι ένα καινούργιο δεδομένο, που ίσως δημιουργήσει εξελίξεις στο θέμα της ενδεχόμενης αξιοποίησης της γης. Στοιχείο όμως το οποίο χρίζει περαιτέρω διερεύνησης.

Source : www.24sports.com.cy


-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου