Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΚΥΠΡΙΑ STAR ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ JEAN CLAUDE VAN DAMME (ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)

Μπορεί να βρίσκεται στη Κύπρο για διακοπές, αλλά πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε την τέταρτη της κινηματογραφική ταινία στο Λος Άντζελες, με χολυγουντιανή υπογραφή.

Ο λόγος για την Ελίνα Λουκά, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cyσυμπρωταγωνιστεί στην ταινία “P.A.S.S.” την οποία σκηνοθετεί ο Alexander Wraith.

Μαζί με την Ελίνα συμπρωταγωνιστεί και ο γιος του Oliver Stone, o γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Sean Stone, καθώς και η Bianca Van Varenberg κόρη του γνωστού ηθοποιού Jean-Claude Van Damme.


Mε τον γιο του σπουδαίου ηθοποιού Sean Stone (τον Oliver Stone)

Πρόκειται για μια ταινία πρόκληση για την ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιό αφού θα την δούμε σ’ ένα πολύ διαφορετικό ρόλο από αυτούς που την έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Είναι μια ταινία τρόμου η οποία παράλληλα διαθέτει και κωμικά στοιχεία (Funny Horror). H ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται εντός της χρονιάς. Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, οι οποίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέσα από το ShowTime-cy παρουσιάζουν μιαν εντελώς διαφορετική και ανανεωμένη Ελίνα Λουκά. Αν και η χρονιά της, όπως έχουμε μάθει, έχει υπάρξει μέχρι στιγμής αρκετά κουραστική. Η Ελίνα πέρα από πρωταγωνίστρια της νέας αυτής ταινίας, είναι και η παραγωγός.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου