Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Βίαζε την αδερφή του και τις ανήλικες φίλες της για λόγους...παράδοσης!

Όλα έγιναν σε ένα χωριό της Ινδίας, με την συγκατάθεση μάλιστα όλων των τοπικών αρχόντων!

 Ο νεαρός που βίαζε για ένα ολόκληρο χρόνο κατ' εξακολούθησιν την αδερφή του και τις φίλες της, "απλώς" έκανε προπόνηση προκειμένου να βγει πρωταθλητής στο πανάρχαιο αυτό έθιμο, χαρακτηριστικό αυτής περιοχής της Ινδίας. Όμως το χειρότερο δεν είναι καν αυτό!

Το χειρότερο λοιπόν είναι ότι όλος ο γυναικείος πληθυσμός συγκεκριμένων χωριών της περιοχής σε ετήσια βάση συγκεντρώνεται σε συγκεκριμένα σημεία, όπου ακολουθεί μια τελετή μύησης στο τι πρόκειται να ακολουθήσει... Γυναίκες από επτά μέχρι 27 ετών οφείλουν να δεχθούν τον βιασμό τους από τους άνδρες του χωριού, προκειμένου να εξαγνιστεί το "ανήσυχο" θηλυκό πνεύμα τους, το οποίο θα της οδηγούσε στο να απατήσουν στο μέλλον τους συζύγους τους!

Όσο πανάρχαιο και αν είναι αυτό το έθιμο, προφανώς πολλές από αυτές τις γυναίκες και τα νεαρά κοριτσάκια προπαθούν να διαφύγουν του βιασμού τους από διαφορετικούς άντρες εντός της ημέρας, οπότε και οι τοπικές αρχές έχουν θεσπίσει ένα ακόμα κανόνα... ότι σε περίπτωση που διαφύγουν του βιασμού κάποιες από τις γυναίκες, οι άνδρες οφείλουν να καταδιώξουν "το θήραμά" τους και να το λιθοβολήσουν μέχρι θανάτου!!!

Όλα αυτά στον 21ο αιώνα, με μια πυρηνική Ινδία, η οποία "φιγουράρει" ως μια ανερχόμενη υπερδύναμη, κοντά στην Κίνα!

Στον τελετουργικό αυτό βιασμό όλα γίνονται για να βγει από το γυναικείο σώμα το δαιμόνιο της Απιστίας, με τις ινδικές αρχές να είναι απρόθυμες ή ανίκανες να επιβάλλουν το νόμο επί αυτού του εθίμου, καθώς και άλλων παρόμοιας στυγερότητας και απανθρωπιάς, τα οποία συνεχίζουν να ενυπάρχουν στις τοπικές πολυφυλετικές και πολυθρησκευτικές κοινωνίες της Ινδίας.

Να θυμίσουμε ότι με αφορμή τον φρικτό βιασμό νεαρής κοπέλας που βιάστηκε ενώπιον του συντρόφου της, μέσα σε λεωφορείο από τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων ο ένας ήταν ο οδηγός και ο οποίος στην συνέχεια την ποδοπάτησε με το λεωφορείο του η εικόνα της Ινδίας αμαυρώθηκε σοβαρά στο εξωτερικό, καθώς άρχισαν να βγαίνουν στο φως και άλλα παρόμοια περιστατικά με τις αρχές να δείχνουν στην καλύτερη περίπτωση ανικανότητα να ελέγξουν το φαινόμενο.

Υπάρχουν μάλιστα περιπτώσεις που γυναίκες κατήγγειλαν βιασμό τους στην Αστυνομία, εν τέλει βιάστηκαν και από τους αστυνομικούς στους οποίους κατήγγειλαν τα περιστατικά αυτά...

Source : www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου