Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕΛ : Αθλητοπρέπεια πάνω απ’ όλα

Τα δικά τους μηνύματα αθλητοπρέπειας και πως δεν τους χωρίζει πέραν των ’90 στο γήπεδο, έστειλαν οι διοικήσειςΑπόλλωνα και ΑΕΛ, που γευμάτισαν παρέα σε παραλιακό εστιατόριο της Λεμεσού το μεσημέρι της Τετάρτης (20/11), ενόψει του Λεμεσιανού ντέρμπι.

Οικοδεσπότης στο γεύμα ήταν η τυπικά γηπεδούχος ομάδα, αυτή του Απόλλωνα, απ’ την διοίκηση του οποίου έδωσαν το «παρών» ο Πρόεδρος Νίκος Κίρζης, οι αντιπρόεδροι Μαρίνος Ευσταθίου και Αντώνης Γλυκύς, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Φανούριος Κωνσταντίνου, το μέλος της διοίκησης Πάνος Κιννής και ο εκπρόσωπος της ομάδας στην ΚΟΠ, Φοίβος Βάκη.

Από πλευράς ΑΕΛ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Χρύσης Σοφοκλέους, ο Αντιπρόεδρος Ανδρέας Γιάπας, ο Αντιπρόεδρος του σωματείου Μιχάλης Χαραλάμπους, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Πλουτής Αβραάμ και ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ στην ΚΟΠ Φώτης Φωτίου.

Σε δηλώσεις προχώρησαν οι εκπρόσωποι Τύπου των δύο ομάδων. Τι είπαν:

Φανούριος Κωνσταντίνου: «Με χαρά φιλοξενούμε τη διοίκηση της ΑΕΛ δείχνοντας έμπρακτα την αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει προς τη διοίκηση της ΑΕΛ και ανταποδίδοντας την πρόσκληση του Αντρέα Σοφοκλέους πριν τον τελικό κυπέλλου. Είναι ένας αγώνας 90 λεπτών και τίποτα περισσότερο. Σίγουρα το γόητρο είναι ένα σημαντικό κίνητρο. Ελπίζουμε να διεξαχθεί ένα αθλητοπρεπέστατο παιχνίδι. ΑΕΛ και Απόλλωνας είναι τροπαιούχοι τα τελευταία χρόνια και έχουν ανέβει επίπεδο και αγωνιστικά και οργανωτικά. Θεωρώ ότι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Αυτά τα ντέρμπι είναι πάντοτε τριπλής παραλλαγής. Πολλές φορές στο παρελθόν αυτός που ήταν πίσω στη βαθμολογία είχε κερδίσει. Δεν υπάρχει προγνωστικό, είναι ένα παιχνίδι 50-50. Θα ήταν πολύ ανώριμο και ριψοκίνδυνο να πούμε ότι θα κερδίσει κάποια ομάδα από τις δυο».

Πλουτής Αβραάμ: «Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα για την πρόσκληση. Είναι ένα γεύμα που οι διοικήσεις των ομάδων προσπαθούν να δείξουν το καλό πρόσωπο. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο κάθε ένας που συμμετέχει πρέπει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Σίγουρα η κάθε ομάδα έχει τους δικούς της στόχους, όλοι θέλουμε να κερδίσουμε. . Στο τέλος πρέπει χειροκροτήσουμε τον ηττημένο αλλά και τον νικητή. Πάνε πολλά χρόνια Απόλλωνας και ΑΕΛ να μονομαχήσουν σε ένα παιχνίδι με τόσο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Η προπώληση των εισιτηρίων πάει πολύ καλά».

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου