Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

10χρονος εθισμένος στο πορνό, βίασε συνομήλική του

Ένα 10χρονο αγόρι βίασε ένα κορίτσι και λίγο μετά εθίστηκε στο διαδικτυακό πορνό.

Το αγόρι “κόλλησε” σε σάιτς με σκληρό πορνό και επί μία περίοδο δύο ετών έκανε απόπειρες σεξουαλικής κακοποίησης και βίασε την, τότε 8χρονη, φίλη του.

Το αγόρι σήμερα είναι 13 ετών και οδηγήθηκε σε εισαγγελέα ανηλίκων όπου παραδέχθηκε ότι έκανε πραγματικότητα τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις, προσπαθώντας να βιάσει το κορίτσι.

Ο εισαγγελέας, που ανέλαβε την υπόθεση, έκανε λόγο για μία θλιβερή και άκρως ανησυχητική περίπτωση, αφού ο έφηβος είχε με τη σειρά του κακοποιηθεί, όταν ήταν μικρότερος, από το σύντροφο της μητέρας του.

Ο ίδιος διαπίστωσε ότι η μητέρα του αγοριού το παραμελούσε εντελώς, αφού γνώριζε ότι τα τελευταία επτά χρόνια το παιδί ζούσε εθισμένο στο πορνό.

Η ποινή που του επιβλήθηκε από τον δικαστή είναι απεξάρτηση από το διαδίκτυο και κατ' οίκον περιορισμός , ώστε το σπίτι του να παραμείνει ο τόπος κατοικίας του.

Στο δικαστήριο αποκαλύφθηκε επίσης ότι, όταν η μητέρα του και ο σύντροφός της είχαν σεξουαλικές επαφές, το παιδί ήταν παρών.

Ο δικαστής είπε σχετικά:

“Αυτό που έκανε ήταν ότι χρησιμοποιούσε το παιδί για να πραγματοποιεί τις σεξουαλικές της φαντασιώσεις και αυτό το έκανε να εθιστεί στο πορνό.

Είναι προφανές ότι το παιδί μεγάλωσε σε ένα σπίτι στο οποίο δεν υπάρχουν όρια στη σεξουαλικότητα”.

Ο έφηβος παραδέχτηκε ότι ανακουφίστηκε που συνελήφθη και δέχτηκε να υποβληθεί σε θεραπεία για τον εθισμό του.

Η κοινωνική λειτουργός σημείωσε:

“Το παιδί είναι τρανό παράδειγμα των αποτελεσμάτων που μπορεί να έχει η πλήρης παραμέληση και η κακή ανατροφή, από τους γονείς”.

Source : www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου