Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ - ΔΙΝΕΙ 120,000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗΝ EUROVISION ΜΕ... ΟΡΟΥΣ

Τεράστιο όπως φαίνεται είναι το ενδιαφέρον πολλών για το μέλλον της Κυπριακής συμμετοχής στον θεσμό της Eurovision. 

Πράγματι, κύπριος επιχειρηματίας κάτοικος της Αγγλίας, βρίσκεται στην Κύπρο γι' αυτόν τον λόγο και έχει κάνει πρόταση προφορική στο ΡΙΚ για χορηγεία 120 χιλιάδων ευρώ, με κάποιους όρους φυσικά.

Όρους που γνωρίζουμε πολύ καλά αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα αναφερθούμε. Στο παιχνίδι μπήκαν αμέσως και "πολιτικά" πρόσωπα με προσωπικές και άλλες φιλοδοξίες με στόχο να πιέσουν τις καταστάσεις στο να γίνει δεκτή η πρόταση. 

Το θέμα απασχόλησε και στελέχη συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος παίρνοντας την απόφαση να δημοσιοποιήσουν το θέμα ως μοχλό πίεσης. Το ερώτημα που παραμένει είναι γιατί ένα πολιτικό κόμμα να θέλει να ασκήσει πιάσεις για την αποδοχή μιας προφορικής και όχι γραπτής πρότασης που αφορά την Eurovision; 

Τα συμφέροντα είναι πολλά τελικά. Άλλα έρχονται από έξω ενώ άλλα έρχονται από μέσα. Εάν η συγκεκριμένη πρόταση είναι σοβαρή, τότε κατά την άποψη μας θα πρέπει να γίνει γραπτός έτσι ώστε να μελετηθεί από το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΡΙΚ και όχι να παραμείνει μια προφορική πρόταση που στην προσπάθεια να την περάσουν, κάποιοι να φάνε με χρυσά κουτάλια. Είτε εκ των έσω, είτε εκ των έξω.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου