Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΥΠΡΙΑ TV STAR - ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΑΝΑΜΑΛΛΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ... ΕΡΑΣΤΗ

Στα πράσα έπιασαν γνωστή παντρεμένη Κύπρια TV STAR να... βγάζει κυριολεκτικά τα ματιά της σε πάρκινγκ πίσω από τα παγωτά Παπαφιλίππου.

Η... Τσαχπίνα TV star της Κύπρου, (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε αν είναι παρουσιάστρια ή ηθοποιός) φαίνεται πως είχε απίστευτη προετοιμασία στα... "επαγγελματικά" της και ενημέρωσε από νωρίς τον σύζυγο ότι θα αργούσε... Πρώτο πρώτο όνομα και δεν της φαινόταν καθόλου μάλιστα....

Έλα όμως που οργάνωσε καλά το σχέδιο προκειμένου να συναντηθεί με τον παράνομο εραστή της - τραπεζικό στέλεχος παρακαλώ - προκειμένου να ζήσουν λίγες στιγμές ηδονής...

Που να πήγαιναν ;

Στα σπίτια είναι οι σύζυγοι τους. Σε ξενοδοχείο θα τους έβλεπαν reception και όχι μόνο.

Άρα, εκεί στο σκοτεινό πάρκινγκ στην Μακεδονιτισσα ήταν η τέλεια... κρυψώνα για να συναντήσει ο ένας τον άλλο.

Έλα όμως που δυο αυτοκίνητα που τυχαία έφτασαν εκεί για τον ίδιο - ίσως - σκοπό, όχι μόνο τους τύφλωσαν αλλά τους καρδιοχτύπησαν αφού νόμισαν πως ήταν ο σύζυγος της TV STAR.

 Εκείνη, αναμαλλιασμενη και τρομαγμένη έγινε άμεσα στόχος λόγω αναγνωρισιμότητας της και λίγες ώρες νούμερο ένα σούσουρο ότι τα φοράει κανονικά στον άνδρα της και πως αν φτάσει στα αυτιά του θα έχουμε διαζύγιο ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ στην κυπριακή ShowBiz.

Οσο για το όνομα της... δεν θα γίνουμε ούτε δικαστές ούτε... ρουφιάνοι.

Οποιος "φυλάει" την γυναίκα του.... έχει τουλάχιστον τη μισή...

Αυτός μάλλον την έχασε ήδη.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου