Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Δείτε το νέο Samsung Galaxy Note 3 (pics+video)

Πλέον τη μάθαμε τη Samsung. Μέσα σε ένα ημερολογιακό χρόνο, η εταιρεία παρουσιάζει δυο flagship συσκευές, με την πρώτη να είναι το καινούριο S και τη δεύτερη να είναι το νέο Note.

Εδώ και 2,5 χρόνια (από το 2011 δηλαδή που παρουσιάστηκε το πρώτο Note το οποίο δημιούργησε τη κατηγορία των phablet), αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, και εφόσον το Galaxy S4 κυκλοφορεί εδώ και κάποιους μήνες, έφτασε η ώρα να δούμε στα ράφια των καταστημάτων το Note III.

Μια πρώτη ματιά είχαμε ρίξει στη συσκευή πριν από περίπου 2 μήνες, όταν η συσκευή ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA στο Βερολίνο.

Πλέον, το phablet βρίσκεται στα καταστήματα (παρέα με το smartwatch Galaxy Gear, το οποίο δυστυχώς δεν είχαμε στη διάθεσή μας) και παράλληλα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε μέσα από τις σελίδες του Enternity.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαστάσεις: 151,2×79,2×8,3 mm

Βάρος: 168 γραμμάρια

Οθόνη: 5,7’’, 1920×1080 (Super AMOLED)

Κάμερα: 13 MPixel, 4K video / 2Mpixel, 1080p video

Αποθηκευτικός χώρος: ενσωματωμένος 32GB, επεκτάσιμος με κάρτες microSD

Δικτύωση: LTE, Wi-Fi 802.11 ac (dual band, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot), Bluetooth 4.0 με A2DP, LE, EDR, NFC, IrDA, micro USB 3.0

Λειτουργικό σύστημα: Android 4.3 (Jelly Bean)

Επεξεργαστής: Qualdcomm Snapdragon 800 2,3GHz(τετραπύρηνος)
Γραφικά: Adreno 330

Μπαταρία: Li-Ion (3200mAh)

Τιμή: €799



Πολλά πράγματα άλλαξαν στο Note III σε σχέση με το Galaxy S4 και προφανώς με το Note II, με το νέο μοντέλο να ακολουθεί περισσότερο ορθογώνια παρά στρογγυλεμένη σχεδίαση, αλλά κάποια άλλα πάλι δεν άλλαξαν καθόλου.

Για παράδειγμα, παρόλο που η Samsung μεγάλωσε τη διαγώνιο της οθόνης αλλά και -ελαφρώς- τη χωρητικότητα της μπαταρίας, το σώμα του Note III όχι μόνο δε μεγάλωσε, αλλά έχασε και 1 χιλιοστό σε πάχος. Αυτό δε σημαίνει πως το Note III δεν είναι μεγάλο, το αντίθετο μάλιστα. Είναι μια μεγάλη συσκευή που προφανώς δεν απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, αν και μετά από 2 εβδομάδες συμβίωσης με το Sony Xperia Z Ultra, το Samsung Galaxy Note III είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση και τη μεταφορά.



Σχεδιαστικά πάντως, οι αλλαγές σε σύγκριση με το Note II είναι ελάχιστες. Η πρόσοψη καταλαμβάνεται σχεδόν εξ’ ολοκλήρου (υπάρχουν όμως περιθώρια, όχι σαν το borderless LG G2) από την Full HD Super AMOLED οθόνη, κάτω από την οποία συναντάμε κεντρικά τοποθετημένο ένα φυσικό πλήκτρο, το οποίο συνοδεύεται από δυο capacive πληκτρα αφής.

Πάνω από την οθόνη βλέπουμε το λογότυπο της εταιρείας, το κεντρικό ακουστικό, τους βασικούς αισθητήρες και τη μπροστινή κάμερα των 2Mpixel, η οποία μάλιστα προσφέρει πολύ καλό αποτέλεσμα.



YouTube videos
Πηγή: http://inandout.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου