Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Στην Κύπρο το πιο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο – Δείτε φωτογραφίες από το Εuropa 2

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τους Παφίτες καθώς το πολυτελέστερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμουΕuropa 2 έδεσε στο λιμανάκι της Πάφου για πρώτη φορά!!

Το EUROPA 2 έφθασε στην Πάφο από την Αττάλεια με 400 επιβάτες, κυρίως Γερμανούς, ενώ το απόγευμα θα αναχωρήσει για το λιμάνι της Λεμεσού όπου θα κατέβουν οι επιβάτες για να επιβιβαστούν νέοι. 

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο θα επιστρέψει στην Πάφο την Κυριακή όπου και οι νέοι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν την Πάφο και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει για νέο προορισμό.

Το νέο κρουαζιερόπλοιο Εuropa 2, που ανήκει πλέον στον στόλο της εταιρείας κρουαζιέρας Hapag – Lloyd Cruises (στην οποία συμμετέχει ο γερμανικών συμφερόντων τουριστικός οργανισμός της TUI), επισκέπτεται αυτό το φθινόπωρο, Ελληνικούς προορισμούς.

Το κρουαζιερόπλοιο 5 αστέρων, συνολικής χωρητικότητας 516 επιβατών, πήρε το όνομά του σε επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο και πραγματοποιεί κρουαζιέρες στη Δυτική και Ανατολική Μεσόγειο, στην Αραβική Χερσόνησο και στην Ασία.



Απευθύνεται σε μεσήλικες, ζευγάρια και οικογένειες και στόχος είναι να προσελκύσει τουρίστες τόσο από τη Γερμανία όσο και από άλλες χώρες.

cabin europa2

saloon europa2

Πηγή: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου