Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Λώρης Λοϊζίδης: Τι κάνει στο «Πάμε πακέτο»;

Στο πλευρό της Βίκυς Χατζηβασιλείου βρέθηκε πρόσφατα ο Λώρης Λοϊζίδης. Όχι δεν είχε πακέτο, ούτε αποφάσισε ν' αλλάξει δουλειά.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ταξίδεψε στην Αθήνα παρέα με το υπόλοιπο καστ για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «Το Πουλί της Κύπρου» του οποίου σκηνοθεσία είναι του Νικόλα Κουμίδη. Η παραγωγή του φιλμ βρίσκεται στην Ελλάδα από τη Τρίτη και θα επιστρέψει στην Κύπρο αύριο Σάββατο.

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα βλέπουμε τους Μάριο Δημητρίου, Λώρη Λοϊζίδη, Φώτη Γεωργίδη και Κρατερό Κατσούλη στο πλατό της Βίκυς Χατζηβασιλείου η οποία έχει ως καλεσμένη τη Ρένια Λουιζίδου που επίσης πρωταγωνιστεί στην κυπριακή ταινία.



Τα γυρίσματα του έργου στην Αθήνα ολοκληρώνονται σήμερα και όλο το καστ θα επιστρέψει στην βάση του και πίσω στη δουλειά τη Δευτέρα με την κάθοδο του Κρατερού Κατσούλη, του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Μαρίας Φιλίππου στο νησί μας.

Τα γενέθλιά του είχε ο Λώρης Λοϊζίδης μέσα στην εβδομάδα και οι συνεργάτες του δεν το ξέχασαν. Έτσι του ετοίμασαν σύμφωνα με πληροφορίες μια μικρή έκπληξε ενώ δείπνιζαν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.



Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου