Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΕΝΠ: Έκλεισε ο Οντρέι Σμετάνα έρχεται την Δευτέρα Κύπρο

Ο Οντρέι Σμετάνα αποτελεί το νέο απόκτημα της Ένωσης και έρχεται την Δευτέρα στην Κύπρο. Ο πανύψηλος Τσέχος στράικερ έστειλε υπογραμμένο το συμβόλαιο που του στάληκε και θα αποτελέσει τον βασικό στράικερ των βυσσινί.

Ο 31άχρονος (4-9-1982) Τσέχος φορ ύψους (1,98) ήταν στην Χάνσα Ροστόκ, με την οποία είχε 25 συμμετοχές και πέτυχε 8 γκολ. Ο Σμετάνα αγωνίστηκε επίσης στις Σλόβαν Λίμπερετς, Σλοβάτσκο, Σένιτσα, Σλόβαν Μπρατισλάβας, Σεντ Τρούιντεν.

Ο Βλάτισλαβ Τόνκους
Από το μικροσκόπιο του Σάσα Γιοβάνοβιτς περνά ο νεαρός Ουκρανός επιθετικός Βλάτισλαβ Τόνκους( Vladislav Tonkous). Ο 21άχρονος (5-7-1992) Ουκρανός επιθετικός που αγωνίστηκε και στο χθεσινό φιλικό με την Αλκή εάν ικανοποιήσει τον Σερβοκύπριο τεχνικό θα αποκτηθεί.

Ο Χάβιερ Καντέρο
Ενσωματώθηκε με την ομάδα το τελευταίο απόκτημα ο 25άχρονος Ισπανός αριστερός μπακ Χάβιερ Καντέρο. Ο Καντέρο αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό με την Αλκή. Με την απόκτηση του Καντέρο ο Σάσα Γιοβάνοβιτς εκτιμά ότι θα καλύψει την θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πολύ βαρύ το 7-0
Πολύ βαρύ ήταν για την Ένωση το φιλικό 7-0 από την ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη στο Γ.Σ.Ζ όπου έφερε έντονο προβληματισμό στις τάξεις των βυσσινί. Η Ένωση με την όλη εμφάνιση της στον αγώνα με την ΑΕΚ προβλημάτισε αφού έδειξε προβληματική εικόνα σε όλες τις γραμμές της. Το 7-0 από την ΑΕΚ μιλά από μόνο του και η ομάδα δεν αντέχει οποιασδήποτε κριτικής σε αυτό το παιχνίδι.

*Σε χθεσινό φιλικό η Ένωση πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Αλκή με τέρμα του Χρήστου Πιερέττη. 

Πηγή: http://www.24sports.com.cy/



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου