Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Ομόνοια: Έμειναν οι λεπτομέρειες για τον Καμερουνέζο - Φιλικό με Νέα Σαλαμίνα

Τα τυπικά απομένουν για να πραγματοποιήσει την όγδοη της μεταγραφική κίνηση η Ομόνοια. Πρόκειται για επιθετικό από το Καμερούν, κάτω των 21 χρονών, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία.

Στο «τριφύλλι» θέλουν να τελειώνουν το συντομότερο το θέμα του επιθετικούς και έχουν ήδη συμφωνηθεί όλα με Καμερουνέζο νεαρό επιθετικό. Απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και αποτελέσει τον παρτενέρ του Γκιγκίεβιτς στην επίθεση.

Συνεχίζουν τα δοκιμαστικά οι Αλίπιο και Γκάνιου, καθώς και ο Τζουάτσον. Ο Τόνι Σαβέφσκι θα πάρει την απόφαση αν θα προχωρήσει η Ομόνοια στην απόκτηση κάποιου εξ αυτών.

Όλοι μέσα και… ρεπό

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από πλευράς Ομόνοιας, δύο προπονήσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης της Ομόνοιας.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ και έκαναν γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως αγωνιστικά παιχνίδια τακτικής σε μεγάλους χώρους και οικογενειακό δίτερμα.

Προπονήθηκαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων και των Μάρκο Σοάρες και Πλατινί, που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα Πράσινου Ακρωτηρίου. Η τεχνική ηγεσία έχει παραχωρήσει ρεπό για το Σαββατοκύριακο.

Φιλικό με Νέα Σαλαμίνα - εισιτήρια

Φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας της έχει διευθετήσει η Ομόνοια απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 21 Αυγούστου, στο στάδιο «Αμμόχωστος», στη Λάρνακα και θα ξεκινήσει στις 19:00.

H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το απόγευμα της Δευτέρας, 19 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Τετάρτης, 21 Αυγούστου, ενώ θα γίνεται από τα ακόλουθα σημεία πώλησης:

• Green Boutique: Δευτέρα (15:00 – 19:00), Τρίτη (09:00 – 13:00 και 15:00 – 19:00), Τετάρτη (09:00-14:00).

• Fan Club ΘΥΡΑ 9: Δευτέρα – Τρίτη (16:00 – 20:00)

Εισιτήρια θα πωλούνται και στα ταμεία του σταδίου την ημέρα του αγώνα, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30.

Σημειώνεται ότι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχει στη διάθεσή του μόνο την κερκίδα που βρίσκεται πίσω από την εστία (και όχι την κεντρική), μετά από σχετική απόφαση που πάρθηκε στη σημερινή αστυνομική σύσκεψη.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κανονικό: 10 ευρώ

Μαθητικό: 5 ευρώ

Τα παιδία κάτω των 12 θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου