Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΑΕΛ: Φιλικό στη Λάρνακα και κάλεσμα για εισιτήρια διαρκείας

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ κάνουν κάλεσμα στους φίλους της ομάδας για το αυριανό φιλικό με την Ανόρθωση στη Λάρνακα και τους καλούν παράλληλα να αγκαλιάσουν την προσπάθεια για τα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Την Κυριακή στις 18:00 η ομάδα μας δίνει φιλικό παιχνίδι στη Λάρνακα και όπως επιβάλλεται θα είμαστε και πάλι εκεί. Στις 16:00 αναχωρούμε οργανωμένα από τον Εναέριο και πάμε να στήσουμε το δικό μας γλέντι πάνω στην εξέδρα, συνεχίζοντας την απαραίτητη προθέρμανση ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Σε ένα άλλο θέμα η διοίκηση του σωματείου μας εξέδωσε πριν μερικές μέρες ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας των ομαδικών αθλημάτων κλειστού χώρου της ΑΕΛ. Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν τους αγώνες της αντρικής και γυναικείας καλαθοσφαιρικής ομάδας αλλά και τα παιχνίδια της πετόσφαιρας. 

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ με τη σειρά του καλεί το μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ να αγκαλιάσει τα διαρκείας ώστε οι ομάδες μας να πάρουν τις απαραίτητες οικονομικές ανάσες και με τον Κίτρινο Λαό στο πλάι τους να διεκδικήσουν εκ νέου όλους τους εγχώριους τίτλους. Τα εισιτήρια κοστίζουν μονάχα 30 ευρώ ενώ τα μέλη του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ μπορούν να τα αποκτήσουν σε ακόμα πιο χαμηλή τιμή στα 20 ευρώ. Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι συνεχίζονται κανονικά στο οίκημα μας οι εγγραφές μελών του συνδέσμου για τη νέα χρονιά.

Τέλος, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του αείμνηστου παλιού παίχτη της ομάδας μας Κώστα Πάμπου Μαυρόκολου ο οποίος έφυγε από κοντά μας πριν μερικές μέρες. Αθλητές σαν και αυτόν ανέβασαν το σωματείο μας στην κορυφή και ήταν από τους λίγους που δεν εγκατέλειψαν την ΑΕΛ στη κρίση του 1956 όπως έκαναν οι υπόλοιποι λιποτάκτες. Αιωνία του η μνήμη.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου