Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΠΥΘΩΝΑΣ ΕΠΝΙΞΕ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ

Ο πύθωνας κατάφερε να δραπετεύσει από pet shop, να σκαρφαλώσει σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου και να πνίξει στον ύπνο τους δυο αγοράκια ηλικίας 5 και 7 ετών! Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Κάμπελτον του ανατολικού Καναδά, το βράδυ της Κυριακής προς τη Δευτέρα.


Τα δύο αγόρια κοιμόταν μαζί με ένα φίλο τους, σε δωμάτιο διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο, ακριβώς πάνω από το κατάστημα, που ειδικεύεται στο εμπόριο εξωτικών ζώων και ερπετών.

Παρά την εκτίμηση της αστυνομίας, ερευνητές τονίζουν πως ο πύθωνας δεν επιτίθεται, παρά μόνο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του "Ήταν γύρω στις 6:30 τοπική ώρα (10:30 GMT) όταν η αστυνομία κλήθηκε να μεταβεί στο διαμέρισμα, όπου εντόπισε νεκρά τα δύο παιδιά" ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία. «Σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα, ένα εξωτικό φίδι δραπέτευσε κατά τη διάρκεια της νύχτας και πέρασε μέσω του συστήματος εξαερισμού στο διαμέρισμα», ανέφερε η έκθεση της αστυνομίας.

Σε αυτό το στάδιο της έρευνας, η αστυνομία «πιστεύει ότι τα δύο αγόρια στραγγαλίστηκαν από το φίδι». Εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν θέλησε όμως να αποκαλύψει εάν τα σημάδια στραγγαλισμού στα δυο παιδιά, ήταν ορατά, ούτε διευκρίνισε το μέγεθος του ερπετού.

Πάντως ερευνητές και ειδικοί εμπειρογνώμονες ήταν πολύ προσεκτικοί στις δηλώσεις τους και αναμένουν πρώτα τα αποτελέσματα της αυτοψίας «στα σώματα των δύο αγοριών» που θα γίνει την Τρίτη. Μεταξύ των ειδικών, επικρατεί σκεπτικισμός, καθώς το φαινόμενο ένα ερπετό να επιτεθεί σε δυο αγόρια στον ύπνο τους και να τα πνίξει, θεωρείται εξαιρετικά σπάνιο.

Source: http://showtime-cy.blogspot.com

|

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου