Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Καυτή η ατζέντα της Ερευνητικής Επιτροπής τον Αύγουστο - Ενώπιον της όλοι όσοι καθόρισαν τις εξελίξεις

-Από τα έδρανα της ερευνητικής επιτροπής θα περάσουν ο Πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και τέως Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφια
-Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η κατάθεση του Κεντρικού Τραπεζίτη, Πανίκου Δημητριάδη

Όλα τα φώτα τον Αύγουστο, θα είναι στραμμένα στην ερευνητική επιτροπή που εξετάζει τα αίτια της οικονομικής τραγωδίας του τόπου.

Οι δύο ηγέτες της Κυπριακής Δημοκρατίας που σφράγισαν με τις αποφάσεις τους, το μέλλον της οικονομίας και κατ’ επέκταση του τόπου, έχουν κληθεί να δώσουν τη δική τους κατάθεση στην Επιτροπή.

Στις 22 Αυγούστου αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και στις 27 ο νυν πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Ενδιαφέρον για όσους παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την οικονομία και το τραπεζικό σύστημα, θα έχει και η κατάθεση του Κεντρικού Τραπεζίτη Πανίκου Δημητριάδη, ο οποίος - αν δεν είναι προληπτικός θα παρουσιαστεί ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής την Τρίτη 13/8 - ειδάλλως θα επιχειρήσει να αλλάξει την ημερομηνία.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες λένε ότι θα παρουσιαστεί κανονικά την Τρίτη 13/8.

Η κατάθεση του τέως διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Αθανάσιου Ορφανίδη, αναμένεται να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, στις 23 Αυγούστου.

Στις 9 Αυγούστου ενώπιον της Επιτροπής έχει κληθεί να παρουσιαστεί ο πρώην Κεντρικός Τραπεζίτης, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου