Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Η γυναίκα και η κόρη του εξαφανίστηκαν και αυτός κρεμάστηκε

Ένας άνδρας του οποίου η γυναίκα και η κόρη έχουν εξαφανιστεί κρεμάστηκε, αφού πρώτα είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας δηλώνοντας την αθωότητά του.


Ο Φρανσίσκο Μπενίτεζ βρέθηκε νεκρός στο χώρο εργασίας του, στη Νότια Γαλλία, τη Δευτέρα το πρωί.

Η 19χρονη κόρη του και η 53χρονη γυναίκα του αγνοούνται από τις 14 Ιουλίου, οπότε και εθεάθησαν τελευταία φορά, μετά από καυγά που είχαν μαζί του, σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο ίδιος στην αστυνομία.


Δίπλα στο άψυχο σώμα του οι αρχές βρήκαν σημείωμα αυτοκτονίας. Ο Μπενίτεζ εργαζόταν σε γραφείο στρατολόγησης, στρατώνα στη νότια Γαλλία.

Στο σημείωμα υποστήριζε την αθωότητά του. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, φόραγε τη στρατιωτική του φόρμα, ενώ στο σημείωμα υπήρχαν πληροφορίες για το ποιος πρέπει να ειδοποιηθεί και επιπλέον οδηγίες για την αποτέφρωσή του.

Μία μέρα πριν από την αυτοκτονία του, είχε δώσει συνέντευξη σε γαλλικό έντυπο, στην οποία ήταν συναισθηματικά φορτισμένος. Αναφερόμενος στην κόρη του, είπε ότι “είναι η ζωή του” και ότι “δεν έπρεπε να φύγει έτσι, χωρίς να έχει νέα της”. Ενώ μιλώντας για την οικογένειά του, είπε ότι “ήταν όπως όλες, με τα πάνω και τα κάτω της”.

Σχολίασε επίσης τις κατηγορίες που δεχόταν μέσω διαδικτύου, οι οποίες τον συνέδεαν με τις εξαφανίσεις. “Το πιο δύσκολο από όλα είναι να διαβάζεις σχόλια από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα για την προσωπική σου ζωή”, είπε σχετικά.

Όταν οι δύο γυναίκες εξαφανίστηκαν, το ζευγάρι βρισκόταν στο στάδιο του χωρισμού. Είχε συμφωνηθεί, ωστόσο, ότι οι δυο τους θα μετακόμιζαν σε ένα σπίτι, στο οποίο ο Μπενίτεζ θα πλήρωνε το ενοίκιο.

Οι δυο τους, από την ημέρα της εξαφάνισής τους, δεν έχουν επικοινωνήσει με κανέναν συγγενή τους, ούτε έχουν χρησιμοποιήσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις κάρτες τους. Τα τηλέφωνά τους είναι κομμένα, από την πρώτη στιγμή και δεν έχουν κάνει καμία ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία έκαναν τις αρχές να θεωρήσουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και τις έρευνες να στραφούν προς αυτήν την κατεύθυνση.


Η 19χρονη επρόκειτο να συμμετέχει σε τοπικά καλλιστεία, στις 11 Αυγούστου, αλλά δεν εμφανίστηκε στην προγραμματισμένη πρόβα της, στις 15 Ιουλίου.

Οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται, ενώ ο οικογενειακός υπολογιστής τους βρίσκεται στα χέρια των αρχών προς διερεύνηση.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου