Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Τέσσερα πρόσωπα υπό κράτηση για κλοπή και ναρκωτικά στην Πάφο

Τέσσερα πρόσωπα τέθηκαν σήμερα υπό εξαήμερη κράτηση, μετά από απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή με σκοπό την προμήθεια ναρκωτικών και χρήση, διάρρηξη κατοικίας και κλοπή και παράνομη κατοχή περιουσίας.


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή «τα αδικήματα προέκυψαν όταν χθες 25χρονη μετέβηκε στο κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου για να επισκεφτεί 29χρονο που βρισκόταν υπό κράτηση. Σε έρευνα που έγινε στην 25χρονη ανευρέθηκαν ναρκωτικά κάνναβης βάρους περίπου 2 γραμμαρίων».

Στη συνέχεια, είπε, και σε συνδυασμό με πληροφορία που είχε εξασφαλίσει η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών Πάφου, έγινε έρευνα στην οικία της 25χρονης και ανευρέθηκαν 45 τεμάχια από διάφορα χρυσαφικά, 31 γραμμάρια περίπου κάνναβης σε 15 συσκευασίες και τρεις ζυγαριές ακριβείας που είχαν ίχνη από κάνναβη.

Τα χρυσαφικά, είπε ο κ. Τσαπής, διαπιστώθηκε ότι προέρχονται από διάρρηξη κατοικίας που έγινε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου αφού 42 από τα τεμάχια αναγνωρίστηκαν από την 43χρονη παραπονούμενη.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, εκτός από την 25χρονη προέκυψαν στοιχεία και συνελήφθηκε ο 29χρονος, ο οποίος βρισκόταν υπό κράτηση, και ακόμη δύο πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν επίσης υπό κράτηση, ένας 22χρονος και μια 17χρονη, οι οποίοι τελούσαν υπό κράτηση για παρόμοιες υποθέσεις για διάρρηξη κατοικίας που διαπράχθηκε πρόσφατα.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως και τα τέσσερα πρόσωπα παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους το οποίο επέβαλε εναντίον τους διατάγματα προσωποκράτησης έξι ημερών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου