Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Tην έκοψαν στο «Feel fantastic» στην Κύπρο και προκρίθηκε στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Top Model Worldwide»

Δεν το έβαλε κάτω, όταν στην Κύπρο οι κριτές του «Feel Fantastic», δεν προέκριναν τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό και η 23χρόνη Σκεύη Γεωργίου, αποφάσισε να συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής για το διαγωνισμό «Top model worldwide», όπου κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό.

Η 23χρόνη, Σκεύη Γεωργίου από το Στρόβολο, θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό διαγωνισμό, αφού πέρασε από την αυστηρή κριτική επιτροπή του διεθνούς κύρους διαγωνισμού ομορφιάς.

Η Σκεύη, η οποία αποφάσισε μετά τις σπουδές της, να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας, δηλώνοντας αρχικά συμμετοχή στα κυπριακά καλλιστεία του Mega, δεν ένιωσε να απογοητεύετε όταν δεν προκρίθηκε στην τελική ομάδα των κοριτσιών που θα λάμβαναν μέρος στο «Feel fantastic» και έτσι συνέχισε να κυνηγά το όνειρο της, συμπληρώνοντας μία αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό «Top model worldwide».





Η όμορφη Κύπρια, αφού αρχικά κέρδισε τις πρώτες εντυπώσεις με τις φωτογραφίες που είδαν οι κριτές, πέρασε στο στάδιο της διαδικασίας ερωτήσεων, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει μία θέση στη λίστα με τις επικρατέστερες για πρόκριση υποψήφιες.

Τον Σεπτέμβριο του 2013, η Σκεύη πέρασε στην επόμενη φάση της ζωντανής συνέντευξης, όπου κάθε κορίτσι θα έπρεπε να παρελάσει στην πασαρέλα ενώπιον των κριτών και να απαντήσει σε ερωτήσεις για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της.

Την επόμενη κιόλας ημέρα, οι ιθύνοντες του διαγωνισμού ενημέρωσαν την 23χρόνη, ότι εξασφάλισε το εισιτήριο για να διαγωνιστεί στον τελικό ως grand finalist που θα γίνει στις 5 Απριλίου στο ξενοδοχείο «Hilton Metropolis» στο Λονδίνο, με κριτές μεγάλα ονόματα του χώρου της μόδας παγκοσμίως.





Για κάθε μία από τις συμμετέχουσες στο διαγωνισμό, θα αναρτηθούν διαδικτυακά τα προφίλ τους, ώστε να μπορούν όσοι επιθυμούν να ψηφίζουν την φιναλίστ της επιλογής τους στο επίσημο site του διαγωνισμού, ενώ τα χρήματα από τη ψηφοφορία θα διατεθούν για την ενίσχυση του ιδρύματος «Children with Cancer UK».

Πηγή: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου