Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας! Συνελήφθη η σπείρα των «νίντζα» που κατάκλεβε εδώ και 6 μήνες την Κύπρο

Τέσσερις Βούλγαρους και ένα Κύπριο συνέλαβε χθες βράδυ η αστυνομία, πετυχαίνοντας ένα μεγάλο χτύπημα στους κύκλους των εγκληματιών, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, πρόκειται για σπείρα η οποία δρούσε τους τελευταίους 6 μήνες στην Κύπρο και η λεία τους ξεπερνούσε το 1.000.000 ευρώ.

Οι 4 αλλοδαποί, με συντονιστή τον Ελληνοκύπριο, «χτυπούσαν» σπίτια σε αριστοκρατικές περιοχές της Λεμεσού και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να προκαλούν πονοκέφαλο στις διωκτικές αρχές, που εδώ και καιρό παρακολουθούσε τη δράση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η λεία της σπείρας των διαρρηκτών, γνωστή ως «νίντζα» ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ, τα οποία και διοχέτευαν στην Βουλγαρία μέσω κατεχομένων, ένα φαινόμενο που το τελευταίο διάστημα, παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά από συντονισμένες ενέργειες, κατάφερε χθες βράδυ να συλλάβει τους 5 «ποντικούς» και να τους οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, στα χέρια της αστυνομίας, βρίσκεται και μέρος των κλοπιμαίων.

Πηγή: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου