Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Το troktikocyp καλεί το κοινό να μην εφησυχάσει σε σχέση με το κλείσιμο λογαριασμών «πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων» από την Τρ. Κύπρου Η.Β.

Ο πρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου Κρίστης Χασάπης δήλωσε, σε σχέση με τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με το κλείσιμο λογαριασμών «πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων» από την Τράπεζα Κύπρου Ηνωμένου Βασιλείου, ότι «πυροβολούμε τα πόδια μας, πυροβολούμε την Τράπεζα και προκαλούμε τεράστια ζημιά στον τόπο και στην οικονομία».


Ο κ. Χασάπης επανέλαβε τη θέση της Τράπεζας ότι δεν ετέθη ποτέ και σε καμιά περίπτωση θέμα ξεπλύματος «βρώμικου» χρήματος.

Το Κυπριακό troktiko καλεί το κοινό να απαιτήσει τα ποσά όλων των λογαριασμών καθώς και τα ονόματα που αντιστοιχούν σε κάθε λογαριασμό και ποσό.  Δεν είναι δυνατόν οι Εγγλέζοι που έβαλαν λουκέτο σε 100 «high risk» λογαριασμούς Κυπρίων αξιωματούχων στη ΒοC Λονδίνου να έχουν τρελαθεί!

Επίσης, όχι επειδή 2-3 άτομα ανακοίνωσαν τα ονόματά τους και είπαν εμείς είχαμε λογαριασμούς με τα τάδε ποσά είτε από τον καιρό που ήταν φοιτητές είτε για επαγγελματικούς σκοπούς σημαίνει όλοι είναι αθώοι! Μην μασάτε… Η βρομιά δεν είναι για τους πολλούς αλλά για τους λίγους.

Να δωθούν όλα τα ονόματα, τα ποσά και οι αντίστοιχοι λογαριασμοί στη δημοσιότητα, άμεσα!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου